Mecool KIII Pro Android TV BOX bemutató

0

Egy nagyon komoly TV okosítót mutatunk be nektek, melynek tudása nem merült ki a szokásos alapfunkcióknál, ráadásul beépített TV tunert is kapott.

A Mecool KIII Pro gyakorlatilag minden téren rálicitál az olcsóbb TV okosítókra, mivel jóval többet kínál náluk. A belsejében fellelhető Amlogic S912-es chipet kifejezetten multimédiás felhasználásra fejlesztették, és a 8 magos, 64 bites processzor maximálisan kiszolgálja az igényeket. A HDMI 2.0-s csatlakozó miatt nem gond a 4K felbontás sem, és a HDR10, illetve HLG szabványok is támogatottak.

3 GB memóriával és 16 GB belső tárhellyel látták el, így több program párhuzamos futtatása sem okoz majd gondot. A Wi-fi 2.4 és 5 Ghz-en is működik, vezetéken keresztül pedig gigabites sebességen tud kommunikálni a routerrel.

A HEVC kódolással tömörített filmek lejátszása sem okoz neki gondot, mivel támogatja a VP9-es kódolást is. Külső HDD-ről, NAS-ról, vagy akár laptopunkról is képes lejátszani filmjeinket. Ehhez mindösszesen egy Kodi-t kell telepítenünk, és megosztanunk a tartalmakat a másik eszközön.

Ellátták DVB-S2, DVB-C és DVB-T2 tunerrel is, így TV-re sincs szükségünk, elég ha egy monitort kötünk utána, és már nézhetjük is a TV adásokat. A készüléken egyébként Android 7.1 fut, és rengeteg hasznos dologgal látták el. YouTube és egyéb kliensek mellett a mobilunk kijelzőjének tükrözése is lehetséges, de akár az Apple által használt Airplay, valamint Bluetooth kapcsolat is rendelkezésre áll.

A Mecool KIII Pro tv okosítót a Tomtop weboldáról tudjátok megrendelni, és jelenleg 135.99 dolláros áron kapható ingyenes vámmentes szállítással. Részletek és rendelés ezen linken.

Forrás: Tomtop

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid