F/1,4-es kamerával jöhet a Honor 20 Pro

0

Már csak néhány napot kell várni a Honor 20 és a Honor 20 Pro bemutatójára, ám most kikerült pár fotó, amelyek a Pro modellel készülnek, és ezek alapján elég komoly  kamerával bír majd a készülék.

Az első két fotó a Honor 20 Pro 48 MP-es főkamerájával készült, mégpedig az új AIS Super Night Mode funkcióval. Az EXIF adatokból pedig az is kiolvasható, hogy a rekeszérték f/1,4 volt, ami világelső a mobilok között!

A rekeszérték azt jelöli, hogy mekkora az a nyílás, amin keresztül a fény a szenzorba jut. Minél kisebb a szám, annál nagyobb a lyuk, és annál több fény jut az érzékelőbe. Eddig a Samsung és az LG rendelkezett a legnagyobb rekeszű mobilos kamerákkal (f/1,5), most viszont úgy néz ki, hogy a Honor beelőzi őket az f/1,4-es megoldásával.

A Honor 20 Pro egyébként nem kevesebb, mint 4 hátlapi kamerával jön, és ezek között lesz egy ultraszéles látószögű is,. A harmadik fotó ezzel készült:

A Honor 20 Lite egyébként már bemutatkozott, a 20 és a 20 Pro pedig május 21-én debütál. Utóbbi remek Huawei P30 Pro alternatíva lehet majd.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid