Februárban érkezik a OnePlus első táblagépe

0

Már egy ideje szállingóznak mindenféle értesülések azzal kapcsolatban, hogy a OnePlus egy táblagéppel szeretné bővíteni a termékpalettáját. Most a gyártó indiai részlege hivatalosan is megerősítette, hogy februárban érkezik a készülék, mégpedig a OnePlus 11 társaságában.

Február 7-e igencsak mozgalmas lesz a OnePlus rajongók számára. Ha minden jól megy, aznap sort kerítenek a OnePlus 11 globális bemutatójára, de az okostelefon mellett érkezni fog egy vezeték nélküli fülhallgató, a Buds Pro 2, híreket hallani egy mechanikus billentyűzetről, egy új televízióról, illetve talán egy másik okostelefon, a 11R is leleplezésre kerülhet aznap. Ezt az illusztris társaságot fogja gyarapítani a OnePlus Pad, a kínai gyártó első táblagépe.

Konkrét hivatalos beharangozás nem történt, mindössze annyi, hogy a OnePlus India publikált egy kedvcsináló képet azokkal a termékekkel, amelyek a február 7-ei eseményen mutatkoznak be. Ezen elég jól láthatóan kirajzolódik egy táblagép sziluettje is. Valószínűleg senki nem lepődött meg különösebben, hiszen a OnePlus Pad érkezéséről már 2021 óta pletykálnak. Arról egyelőre nem tudni semmit, hogy milyen jellemzőkkel érkezik a készülék, de nagy valószínűséggel nem egy teljesen új tablet debütálásának leszünk szemtanúi.

A témában járatosak szerint egy korábbi modell újracsomagolt változata lehet a OnePlus Pad, az esélyesek között van az Oppo Pad és az Oppo Pad Air is. Igazából az előbbivel járnánk jobban, mert az egy egészen jól felszerelt, Snapdragon 870 lapkával és 11 hüvelykes, 120 Hz-es, 2560 x 1600 pixel felbontású IPS LCD képernyővel rendelkező, tartalomfogyasztásra és játékra egyaránt kiválóan alkalmas masina. De egyáltalán nem lehetetlen egy teljesen új modell érkezése sem, úgyhogy érdemes megvárni a február 7-re időzített bejelentést.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid