Februárban jöhet a Xiaomi Mi 11 Pro

0

A Xiaomi nemrég bemutatta a Mi 11-et, ám a korábbi pletykákban szerelt Pro verziót egyelőre nem fedték fel. Szerencsére erre sem kell már sokat várni, és néhány újításra is fény derült.

A Xiaomi Mi 11 sokat fejlődött a gyártó korábbi telefonjaihoz képest, ez kapott például elsőként QHD+ felbontású kijelzőt, ami nem mellesleg egy 6,81 colos, 120 Hz-es Super AMOLED panel. Emellett hardveres téren is történt egy nagyobb ugrás, hiszen a mobil a világon elsőként érkezett Snapdragon 888 lapkával, ami a 2021-es csúcskészülékek egyik favoritja lesz. De vajon mivel tudhat majd többet a Pro verzió?

Egyelőre két fontosabb területről esett szó, ezek közül az egyik a kamera. A Mi 11-nek sincs szégyenkezni valója ezen a téren, de azért a telefotó egységet hiányolják páran. A Pro változatban viszont már lesz dedikált zoom kamera, mégpedig egy periszkópos megoldás, ami legalább 5x-ös optikai nagyításra lesz képes. Emellett az sem kizárt, hogy lecserélik a fő szenzort, egy szintén 108 MP-es, de már újabb megoldásra.

Állítólagos renderkép a Mi 11 Pro egy speciális kiadásáról

A kamera mellett a gyorstöltés terén is számítunk előrelépésre. Az alap Mi 11 vezetéken keresztül 55W-ot támogat, vezeték nélkül pedig 50W-ot, már ezek is elég brutálisak, de ne feledjük, hogy a Xiaominak van 120W-os gyorstöltése is, talán ez kerül majd a Mi 11 Próba.

Az egyik ismert kínai szivárogtató szerint 2021 februárjában, a kínai újév után érkezik a Xiaomi Mi 11 Pro.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid