FeiyuTech SPG2 gimbal – Minőségi stabilizátor kedvező áron

0

Ha valóban stabil, rázkódásmentes felvételt akarsz készíteni a mobiloddal vagy egy akciókamerával, akkor ajánlott beszerezni hozzá egy gimbalt, ami hatékonyan kiszűri a kézremegést és az egyéb rázkódást. FeiyuTech SPG egy nagyon bevált típus volt, sokan szerették, és nemrég megjelent az utódja, az SPG2, ami most kifejezetten jó áron kapható.

FeiyuTech SPG2 egy komolyabb gimbal, minőségre és funkciók terén is sokkal többet nyújt a 100 dolláros típusoknál. Van benne egy 5000 mAh-s aksi, amivel akár 14 órán keresztül is működik, és természetesen telefont is tudunk róla tölteni szükség esetén.

A szokásosnál több minden van a nyélen, a megszokott gombokon és a joystickon túl kapunk egy tekerhető gyűrűt, amivel precíz állításra van lehetőség (zoom, fókusz, de maga a gimbal is állítható vele). Ezeken kívül van még egy apró OLED kijelző is, ami alkalmas az eszköz állapotának kijelzésére.

A FeiyuTech SPG2 szinte minden okostelefonnal és akciókamerával kompatibilis, és van hozzá alkalmazás Androidra és iOS-re is. Az ára most akcióban mindössze nettó 149 dollár, ami kb. 42 ezer Ft, a szállítás pedig ingyenes (érdemes a Duty Free Shipping opciót választani).

További részletek az alábbi linken:

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid