FeiyuTech Vimble 2 okostelefonos gimbal most szinte filléres áron

0

A FeiyuTech népszerű stabilizátora, a Vimble 2 most igen kedvező áron vásárolható meg. Ha egy olcsó, de minőségi telefonos gimbalt keresel, akkor érdemes tovább olvasnod!

A FeiyuTech egy elég nagy név a stabilizátorok piacán, remek eszközöket gyártanak, és elég bevált termékeik vannak. A Vimble 2 egy meglehetősen kompakt méretű gimbal, és az egyik nagy különlegessége, hogy kihúzható a szára, így magasabbra tudjuk felemelni, illetve messzebb tudjuk tartani magunktól.

A kütyü legfeljebb 210 grammos telefonokat támogat, tehát a készülékek nagy többségével kompatibilis, és egy töltéssel 5 óra folyamatos működésre képes. Az üzemidő növelhető egy powerbank használatával, a gimbalról pedig a mobilt is tudjuk tölteni, így maximalizálható a használati idő.

A szokásos gombok itt sem maradtak le természetesen, tudjuk forgatni, illetve dönteni a gimbalt, és egyéb funkcióbillentyűk is kerültek rá. Kpunk természetesen mobilos appot is, és ezen keresztül elérhető többek között az automatikus panoráma mód, valamint az intelligens objektumkövetés.

FeiyuTech Vimble 2 most mindössze 84 dollárba kerül ingyenes áfamentes szállítással a Tomtop akciójában, ráadásul jár hozzá egy mini tripod állvány is, amivel földre vagy asztalra tudjuk állítani. További rászletek és rendelés az alábbi linken (már csak pár darab van):

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid