FeiyuTech VLOG Pocket – Az egyik legkisebb és legkönnyebb mobilos gimbal

0

Nem mindenki szeretné a videózást profi módon űzni, de még a lelkes amatőrök is megérdemelnek néhány spéci cuccot, amelyeknek köszönhetően kedvenc hobbijuk még eredményesebb és színvonalasabb lesz. A FeyiuTech Vlog Pocket gimbal igazából a képzettebb felhasználók számára is remek segítség lehet, a végeredmény pedig magáért fog beszélni. A kamerastabilizátor most rettentően jó áron kapható, érdemes tehát vele megismerkedni egy kicsit közelebbről is. Emellett két másik termékről is lesz szó a cikk végén.

FeyiuTech Vlog Pocket gimbal

A FeyiuTech Vlog Pocket arra lett tervezve, hogy a vloggerek nélkülözhetetlen szárnysegédje legyen, de igazából bármilyen mozgókép rögzítésénél jól jöhet, feltéve hogy valamilyen okostelefont használunk a videózáshoz. A háromtengelyes Vlog Pocket a gyártója szerint a legkönnyebb összehajtható stabilizátor jelenleg a piacon, emiatt kiválóan hordozható, akár még zsebben is elfér

Mindössze egyetlen gombnyomás szükséges ahhoz, hogy váltani lehessen a horizontális és vertikális rögzítési módok között, így pillanatok alatt dönthetünk arról, milyen szögből vegyük a számunkra fontos eseményeket. A gimbal súlya teljesen felhasználóbarát, mindössze 272 grammot nyom a mérlegen, míg a teherbírása 240 gramm, szóval kényelmesen megtart egy méretesebb phabletet is.

Egy gimbal lényege a kézremegés és a különböző egyéb fizikai jelenségek hatásának minimalizálása, ám ez a készülék ennél jóval többet tud. Natívan támogatja az okostelefonok beépített kameráját, vagyis a stabilizátor akár alkalmazás telepítése nélkül is együttműködik az adott eszközzel, és mindegy, hogy az iOS vagy Android operációs rendszert futtat.

Persze létezik egy spéci applikáció kifejezetten ehhez a a gimbalhoz, a segítségével új szintre emelkedhet filmezés közbeni a zoomolás – lehet használni a Hitchcock-féle megoldást is -, illetve számos egyéb extra funkcióval gazdagítja a videózási lehetőségeket. A FeyiuTech Vlog Pocket belsejében található akkumulátor akár 14 órás működési időt is biztosíthat, ami vélhetően elegendő lesz a legelvetemültebb vloggerek számára is.

A FeyiuTech Vlog Pocket gimbal ára most 100 dollárról mindössze 68 dollárra csökken a WDFTVLOG kupon felhasználása után, így olyan nettó 20 ezer Ft környékén ki is jön a kütyü ingyenes “Duty Free Shipping” szállítással (nem garantáltan vámmentes, de általában igen, és még az esetleges áfával és kezelési költséggel együtt is nagyon kedvező lesz az ár). Ezért az összegért cserébe egy nagyon komoly videós segédeszköz kerülhet a birtokodba, amellyel új szintre emelheted az általad készített felvételek minőségét. Mivel e rövid bemutató a teljesség igénye nélkül készült, további műszaki információkat és a megrendelési lehetőségeket erre a linkre kattintva találod!

JBL T290 fülhallgató

Még valami azoknak, akiknek kellene egy jó vezetékes füles. A JBL T290 egy hallójáratba illeszkedő fülhallgató, amit leginkább a basszus hangtartományok kedvelői számára alkottak, a 8,7 mm-es meghajtó segítségével a telt hangzás kvázi borítékolható. A zene vezérlése egyetlen gombnyomással történik, és ugyanígy lehet válaszolni a bejövő hívásokra is. A termék váza alumíniumból készült, így a tartósság, valamint a prémium érzet teljességgel vitathatatlan, de a többi részt is a legigényesebb szilikon, valamint műanyag felhasználásával készítették. A fülhallgató körülbelül 120 cm-es vezetékkel rendelkezik, így a ruházat alá rejtve észre sem fogod venni, honnan jön a zene. A JBL T290 magyar valutára átszámítva most mindössze 3.200 Ft-ba kerül a TomTop webáruházában, természetesen a készlet erejéig, és érdemes iparkodni, mert a fele már majdnem elkelt. További információ és megrendelés erre a linkre kattintva!

Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro elektromos roller

Ha azt hittétek, ezzel vége, akkor nagyon tévedtetek, az akciós termékek között még szerepel egy Xiaomi márkájú elektromos roller is. A Mijia Electric Scooter Pro egy nagyon király masina, a maximális sebessége 25 km/óra, egyetlen töltéssel pedig akár 45 km-es táv is megtehető. A szerkezetet egy maximum 100-110 kg tömegű személy használhatja, városi cirkálásra, vagy két egymáshoz közeli helység közti közlekedésre tökéletes. A Xiaomi rollere most EU raktárról 579,99 dollárba kerül a Tomtop oldalán.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid