5G-s lesz a Honor V30

0

A Honor jelenlegi zászlóshajói óriási népszerűségnek örvendenek, és ez arra ösztönzi a gyártót, hogy a folytatáson dolgozzon. Az egyik ilyen készülékről a brand elnöke, Zhao Ming elárult néhány részletet, például azt, hogy a neve Honor V30 lesz, és a belsejében már 5G modemet fogunk találni.

A szóban forgó okostelefon valószínűleg forgalomba kerül Kína határain kívül is, ahol Honor View 30 néven válhat ismertté. Azt mondjuk nem tudni, hogy vajon a nemzetközi kiadás megtartja-e azt a bizonyos 5G modemet, de remélhetőleg igen. A készülék árazása szintén egy sokakat érdeklő témakör, hiszen a tavaly debütált Honor V20 a legolcsóbb olyan okostelefon volt, amiben a felsőkategóriás HiSilicon Kirin 980 lapkakészlet dolgozott. Ez nagyjából 419 dollárt jelentett a jelenlegi árfolyamok szerint, nem csoda, hogy a mobil nagyon vonzóvá vált a vásárlóközönség számára.

Honor V20

A Honor V30-ról azt hallottuk, hogy a belsejében a hamarosan bemutatásra kerülő Kirin 990 chipset végzi majd a számításokat, melyet immáron egy Balong 5000 típusú 5G modem egészít ki. Bizonyos spekulációk szerint a Honor zászlóshajója pont az 5G támogatás miatt lesz határozottan drágább az elődjéhez képest, de mi azért reménykedünk a cégtől már megszokott kedvező árazásban. A Honor V20 bemutatója tavaly december 26-án volt, vélhetően az utód is valamikor ekkortájt érkezik.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid