Ilyen lehet a Samsung Galaxy Fold 2

0

Még az első generációs Samsung Galaxy Fold sem jelent meg, de elvileg hamarosan kapható lesz, és úgy néz ki, a gyártó már dolgozik is az utódon, ami talán egy kiforrottabb darab lesz.

A LetsGoDigital csapata talált rá néhány szabadalmi dokumentumra, amelyekben egy új Galaxy Fold mobil tervei szerepelnek. Ezeken remekül látszik, hogy milyen dizájnnal készül a vállalat a következő generációra, bár néhány részletet, például a kijelzőbe belógó rész (notch) pontos pozícióját még nem döntötték el, ugyanis három verziót is levédettek (Model A, B és C).

Még az is kérdéses, hogy hosszában vagy keresztben lehet majd kettéhajtani a készüléket, mindenesetre a Samsung tervei alapján készült néhány igen látványos renderkép, amelyek kiválóan megmutatják, hogy mire is számíthatunk a Galaxy Fold 2 esetében:

A képek egyébként az első tervet, vagyis a “Model A” változatot veszik alapul, amelynél keresztbe hajlik a mobil, ellentétben az első generációs Galaxy Folddal.

Ez az új verzió valószínűleg csak 2020 elején mutatkozik majd be, a megjelenésére pedig talán valamikor tavasszal vagy nyáron kerül majd sor. Az első kiadás, vagyis a Galaxy Fold elég sokat csúszik, de remélhetőleg a Fold 2-vel már nem lesznek ilyen gondok, hiszen addigra már sokkal több tapasztalata lesz a Samsungnak a hajlítható mobilokkal.

Forrás: LetsGoDigital

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid