A csúcsmobilok kameráját kaphatja meg a Samsung Galaxy S23 FE

0

A Samsung Galaxy S23 FE megjelenésével kapcsolatos szóbeszédek enyhén szólva ellentmondásosak, hiszen az egyik szivárogtató szerint az okostelefon sosem fog megjelenni, mások pedig még a jellemzőit is tudni vélik. Legújabb írásunk egy olyan értesülésen alapul, amely szerint a készülék nagyon is érkezőfélben van, és sokkal jobb kamerát kap, mint elődje, a Galaxy S21 FE.

Az előző hónapban már keringtek olyan pletykák, amelyek szerint a Samsung Galaxy S23 FE fejlettebb elsődleges kamerával lesz felvértezve, mint elődje, a Galaxy S21 FE – ugye a Galaxy S22 FE végül nem jelent meg. A szóban forgó fő kamera egy 50 megapixeles megoldás lenne, ami valóban előrelépést jelenthet a korábbi generáció esetében alkalmazott 12 megapixeles elsődleges képrögzítőjéhez viszonyítva.

Ez az értesülés ismét szállingózni kezdett, ezúttal a GalaxyClub csapata erősítette meg az érvényességét, egy általuk megbízhatónak nevezett forrásra hivatkozva. Szerintük a hátlapi elsődleges modul ugyanaz lehet, mint amit a Galaxy S22 és Galaxy 23 készülékek esetében alkalmaztak.

Még nem derült ki, hogy a Samsung Galaxy S23 FE hátoldalán összesen hány képrögzítő egység foglal majd helyet (jó eséllyel három), illetve arról sem hallottunk, hogy változtatnak-e az előlapi kamera jellemzőin. A Galaxy S21 FE szelfikamerája 32 megapixeles volt.

A Samsung Galaxy S23 FE további jellemzőit illetően Exynos 2200 lapkakészletről, valamint 4500 mAh-s akkumulátorról beszélnek, ami valószínűleg legfeljebb 25 wattos töltéssel lesz táplálható. Az operatív memória a választott kiszereléstől függően 6 és 8 GB között mozoghat, a háttértár pedig 128 vagy 256 GB-os lehet.

Ugyanez a bizonyos megbízható forrás azt állítja, hogy a készülék hónapokkal a Galaxy Z Fold 5 és a Z Flip 5 júliusi leleplezését követően jelenhet meg, vagyis leghamarabb 2023 vége felé mutatkozhat be.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid