Felbukkant a Honor Magic 5, a Pro és az Ultimate változat négy darab 50 MP-es kamerával érkezhet

0

Nemrégiben írtunk a Honor Magic 5 Lite-ról, ami a Google Play Console felületén tűnt fel idő előtt. A készülék a széria büdzsé ajánlata lesz, de maga a sorozat nagyon is prémium modellekből fog állni. Végre róluk is lehet hallani, mivel az alapmodell tiszteletét tette a kínai Ipari és Informatikai Minisztériumnál, illetve elkezdtek szállingózni mindenféle infók a Pro és az Ultimate kiadások kapcsán is. Ezeknek állítólag nem kevesebb, mint négy 50 megapixeles kamera lesz a hátoldalukon.

A Honor Magic 5 tehát listázva lett az MIIT oldalán, ezt pedig a megbízható szivárogtató, Digital Chat Station szúrta ki. Az okostelefon a “Piaget” kódnevet viseli, és a PGT-AN00 modellszámot hordozza. Az adatbázisban való szereplés erőteljesen arra utal, hogy a mobil leleplezése már csak idő kérdése. A korábbi szivárogtatásoknak köszönhetően már van némi elképzelésünk azt illetően, hogy milyen lesz a készülék, illetve a készülékek. Még egy renderünk is van, habár ez még az erőteljesen spekulatív képi anyagok közé sorolható, vagyis ne vedd készpénznek, amit látsz.

Mindenesetre a Magic 5 modellek megőrzik a kiemelkedő, kör alakú kamerakiépítést, bár a modulok elrendezése egy kicsit változni fog a 4-es szériához viszonyítva. Ezt a másik képen jobban ki lehet venni, ezen olyan paneleket lehet látni, amelyek a kameraszigetet fogják fedni. A rajtuk lévő felirat 100x zoomot hirdet, ez valószínűleg digitális lesz, ami azt jelenti, hogy 5-10x optikai nagyításra lehet majd képes a szenzorok egyike.

A Honor Magic 5 modellek esetében nem a minél nagyobb megapixelszám hajszolása lesz a cél, ezt a gyártó meghagyja a Honor 80 Prónak és esetleges folytatásainak. Digital Chat Station szerint a Magic 5 Pro és Ultimate modellek hátoldalán összesen négy képrögzítő egység foglal majd helyet, ezek mindegyike 50 megapixeles felbontással rendelkezhet. Igen, a fenti képen látható panelek három kamerát sejtetnek, de azok az alapmodellre kerülnek. Illetve nyilván a renderelt képen is az alap kiadás szerepel.

Mindhárom okostelefon belsejeben Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet teljesíthet szolgálatot, vagyis teljesítmény tekintetében mindegyik modell az élvonalban lesz. A szerényebb igények kielégítését a Lite variáns igyekszik megoldani, az olcsóbb modell borítása alá Snapdragon 695 kerül, méghozzá egy minimálisan megemelt órajelű változat. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Honor Magic 5 telefonok mikor debütálnak, de egyes Weibo-posztok alapján azt feltételezhetjük, hogy február 27-e lehet a jeles dátum. Addig még biztosan fogunk hallani a mobilokról további érdekességeket.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid