Felbukkant a Samsung Galaxy J1 utódja

0

Egy SM-J120F modellszámú készülék tűnt fel az FCC adatbázisában. A TENAA, vagyis a Kínai Telekommunikációs Hivatal észak-amerikai megfelelője megadta tanúsítványát a mobilnak, így hamarosan forgalomba kerülhet az USA-ban. 

A készülékről úgy tartják, hogy nem más, mint a belépőszintű Galaxy J1 folytatása. A mobilnak létezik egy dual SIM-es variánsa is, ez az SM-J120F/DS kódnevet viseli. Habár az FCC dokumentációja nem tartalmaz semmilyen specifikációt, a Zauba adatbázisából (indiai export és import adatokat tömörítő weboldal) ki lehet olvasni, hogy a megjelenítő képátlója 4.5 col lesz, vagyis egy kicsit nagyobb, mint a Galaxy J1 esetében.

zauba j1 successor

A hardveres jellemzők egy részét a GFXBench elnevezésű szintetikus teszt tárja fel, ugyanis az említett applikáció oldalán is szerepel a mobil. Belsejében egy Exynos 3475 lapka duruzsol, négy maggal, 1.3 GHz-es órajelen, ezen felül kapunk még 1 GB RAM-ot, illetve egy kategóriájában is elég gyengének ható 4 GB-os belső tárhelyet. A hátlapra egy 5 megapixeles kamera kerül, a kijelző felőli oldalon pedig egy 2 megapixeles képrögzítő apparátus domborít. A 4.5 colos kijelzőről kiderül továbbá, hogy 800×480 pixeles felbontással bír majd.

j1 successor gfxbench

A telefonon már gyárilag Android 5.1.1 Lollipop fut, ami azért mindenképpen jó hír egy alsóházas készülék esetében. Kis érdekességként megemlíteném, hogy a Samsung állítólag egy Galaxy J1 Minin is dolgozik. Cikkünk tárgya, most hogy ennyi helyen feltűnt, illetve forgalmazási engedélyeket kapott, valószínűleg hamarosan hivatalosan is bemutatásra kerül.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid