Felbukkant a Samsung Galaxy S8 Active

0

A Samsung Galaxy S8 nemrégiben kikerült a boltok piacaira, de hamarosan lesz belőle Active változat is, hála az AT&T nevű amerikai szolgáltatónak. A telefon kódneve nemrégiben kiszivárgott, akkor még “Cruiser”-ként ismerte mindenki. A készüléket azonban végül egy nem mindennapi módon buktatták le: a Netflix nevű stream szolgáltató rántotta le róla a leplet, természetesen véletlenül.

A Netflix többek között megerősítette a telefon modellszámát, ami SM-G892A lesz, valamint azt, hogy képes lesz nagy felbontásban streamelni mozgóképes tartalmakat. Egyébként a megszokott Galaxy S8 kiadás is vízálló, az IP68 szabványnak megfelelően.

Amiben az Active változat többet fog tudni mint a csúcsmodell általános kiszerelése az az, hogy valószínűleg az elődhöz hasonlóan megfelel majd bizonyos katonai szabványoknak. A Galaxy S7 Active MIL-STD-810G szerint volt hitelesítve, és messze nem volt olyan törékeny, mint az alap modell. Mondjuk az érdekes kérdés, hogy lesz-e rajta home gomb vagy sem, hiszen egy ilyen készülékhez illene a hardveres gomb.

A fentieken túl sajnos semmi egyéb nem derült ki a telefonról, azt leszámítva, hogy Android 7.0 rendszert fog futtatni. Mivel a Samsung Galaxy S8 ugyanezzel a verzióval debütált, ebben nincs semmi meglepő.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid