Felgyulladt egy 13 éves kislány Samsung Galaxy S4-e, miközben aludt!

3

Elég veszélyesek tudnak lenni a mobilos akkumulátorok. Sok esetet hallhattunk már gyulladásról, vagy akár robbanásról, és most egy texasi lány is elég rosszul járt a hírek szerint.

A 13 éves Ariel imádta a Samsung Galaxy S4-es készülékét, és szinte állandóan azon lógott, amikor csak ideje volt rá. Természetesen az ágyban is előszeretettel mobilozott lefekvés előtt, és az egyik este úgy aludt el, hogy a telefon a párnája alá került. Az éjszaka közepén azonban füstre és égett szagra riadt fel, és mint utóbb kiderült, a Galaxy S4 kapott lángra a párna alatt.

galaxy-s4-maradvany

A készülék a felismerhetetlenségig összeégett, teljesen megolvadt a műanyag ház. Nem nehéz azonban rájönni, hogy az akkumulátor okozta a galibát, ami valószínűleg lángra kapott. A család először a Samsungot kereste fel az üggyel kapcsolatban, utána pedig a FOX4 hírcsatornával vették fel a kapcsolatot.

A tüzet egyébként nem gyári akkumulátor okozta a hírek szerint, hanem egy utángyártott darab. Nem igazán derült ki, hogy ki lehet a hibás, de ettől függetlenül a Samsung egy vadonatúj mobilt ígért Arielnek (talán egy Galaxy S5-öt?), és az összeégett ágynemű cseréjét is állják majd. A köztes időben pedig az apja Galaxy S3-asát használja a kislány.

FOX4

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid