Felrobbant mobil miatt perelik a Samsungot – ami nem egy Note 7

0

Nem mintha nem okozna elég bajt a Galaxy Note 7 körüli botrány, a Samsungnak most még a bíróságon is lesz egy jelenése. Történt ugyanis, hogy egy Samsung Galaxy S7 edge kigyulladt egy felhasználó zsebében, másod, illetve harmadfokú égéseket okozva a szerencsétlennek. 

Minden úgy kezdődött, hogy Daniel Ramirez – aki egy építkezésen dolgozott, és mobilját a jobb első nadrágzsebben tartotta – észlelte, amint a készüléke fütyülni, sisteregni, majd füstölni kezdett. Ramirez próbált megszabadulni a telefontól, de igyekezet közben megégette a jobb karját.

s7-edge-robbant

Aztán a szerkezet egyszer csak felrobbant, lángra lobbantva a zsebet, és vele Ramirez öltözékét. A boxerje, illetve a nadrágja ráolvadt a lábára, súlyos és maradandó égési sérüléseket okozva az ágyékán, a lábain, valamint hátának alsó részén. A történtek után bőrátültetési műtétekre, valamint fizikoterápiás kezelésekre volt szükség. Utóbbiak még most is tartanak. (Sokkoló képek a forrás linken a cikk alatt.)

Azért azt megemlítjük, hogy az eset idén májusban történt, jóval azelőtt, hogy a Galaxy Note 7 megjelent, de csak most került napvilágra. Nem tudni még, hogy a Galaxy S7 edge akkumulátorok előállításért vajon ugyanaz a vállalat (Samsung SDI) felel-e, mint a selejtes Note 7 telepekért. Akárhogy is, a Samsungot bíróságra idézték az eset miatt. Túl sok S7 edge balesetről egyébként nem hallani, tehát pánikra semmi ok.

forrás, via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid