Feltűnt a színen négy eddig sosem látott Nokia mobil

0

Evan Blass, a népszerű szivárogtató közzétett néhány képet, amiken összesen négy, eddig ismeretlen Nokia okostelefon látható. A tech guru sem tudta ezen készülékek nevét, egyelőre mindössze azok modellszáma került napvilágra.

Az N150DL és az N1530DL külalak szempontjából eléggé hasonló, mindkét mobil kamerakészlete a hátlap bal felső sarkába került, és egy lekerekített téglalap formát kaptak.

N150DL

Az előlapon található csepp alakú szenzorsziget arra utal, hogy két középkategóriás készülékkel állunk szemben, az oldalsó keretre szerelt ujjlenyomat-olvasóból pedig arra következtethetünk, hogy a képernyő LCD technológiára épül. Úgy látszik, a fülhallgató kimenet sem lesz mellőzve, a csatlakozó ugyanis mindkét okostelefonon megtalálható.

N1530DL

A Nokia N151DL esetében kör alakú kamerakiépítést vehetünk szemügyre, ebben nincs semmi különös, nagyjából az összes jelenlegi HMD Global által menedzselt Nokia telefon esetében valami hasonlót alkalmaz a gyártó. A képek alapján nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, de mivel nem látni ujjlenyomat-olvasót és elég vastagok a képernyő körüli keretek, így aztán ez valószínűleg egy olcsó, belépőszintű okostelefon lesz.

N151DL

Aztán itt van még az N152DL, ami valószínűleg a Nokia C-szériában fog debütálni, vagyis ez egy Android Go Edition operációs rendszert futtató, szintén az alacsonyabb árfekvésű készülékek közé sorolható ajánlat lehet.

N152DL

Külalak tekintetében számos hasonlóságot mutat a C1 vagy C01 Plus modellekkel, ezek a készülékek formaterv szempontjából nem igazán naprakészek, de mivel a C-sorozatba tartozó mobilok esetében a megfizethetőség elsődleges, az avítt dizájnt nem lehet nekik felróni. Arról egyelőre nem tudni semmit, hogy mikor debütál ez a négy Nokia mobil, egyelőre a nevük sem ismert, és a várható áruk sem, de valószínűleg fogunk még róluk hallani a közeljövőben.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid