FIIDO D2 – Összecsukható elektromos kerékpár megfizethető áron

0

Számtalan helyzet és körülmény tehet hasznossá egy elektromos biciklit, ami nem csupán a lusta emberek kifogása a motorvásárlásra. Egy ilyen szerkezet sokat könnyíthet az életünkön, akár a nagyvárosban akarunk munkába járni, vagy csak simán kerülnénk egyet, és jól jönne az elektromosság által biztosított plusz energia. Az alábbiakban bemutatott elektromos bicaj sokak számára lehet kiváló opció, ráadásul most egy promóció keretein belül egészen kedvező áron rendelhető európai raktárból.

A FIIDO D2 egyik nagy előnye, hogy a szerkezetet erős alumínium ötvözetből készítették, gondolván a termetesebb felhasználókra is, így a bicikli akár 120 kg-os terhelést is képes elviselni.

Hasonló eszközök esetében ez sokszor mindössze 100 kg-ot jelent, szóval már ez önmagában egy módfelett vonzó tulajdonság, de a klassz dolgok felsorolása nem ér véget ennyivel.

Természetesen a biciklit hagyományos módon is lehetséges tekerni, ugyanakkor nagyon jó szolgálatot fog tenni a beépített 250W teljesítményű motor.

A D2 maximális sebessége 25 km/óra, míg az elérhető legnagyobb hatótáv 25-35 km. Utóbbi arra az esetre vonatkozik, amikor teljes egészében az elektromos motorra bízzuk a meghajtást, amennyiben az csak rásegít, a távolság akár 40-50 km is lehet.

Az állítható ülésmagasságnak, az USB-s telefon dokkolónak és az összehajtható kiépítésnek köszönhető a FIIDO D2 elektromos bicikli könnyedén és kényelmesen használható.

A biciklit szinte bármilyen terepen használhatjuk, a szuszpenziós rendszer csökkenti, és egyben elvezeti a huppanások okozta energiát. A hatóságokkal sem lesz összezördülésünk, mivel a készülék saját LED világítással rendelkezik, így este, vagy rossz fényviszonyok között is kiválóan látható.

Az elektromos bicikli kiváló munkába járáshoz, és amíg mi keményen hajtjuk a forintot, addig akár töltőre rakhatjuk a masinát, aminek teljes lemerülés esetén sincs szüksége 5 óránál többre, hogy ismét tele legyen az egyébként 7,8Ah kapacitású 36V-os akkumulátora. A FIIDO D2 most a TomTop webáruházában 559,99 dolláros áron rendelhető. Mivel német raktárból érkezik, így akár pár munkanap alatt megkapod, és a vámolás miatt sem kell aggódni. További részletekért, és megrendelésért kattintsatok bátran erre a linkre!

Ha valami hasonló járgányra vágysz, de kicsit kevesebbet szánsz rá, akkor itt egy másik érdekes típus, ez is akciós most.

Forrás: TomTop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid