FIIDO M1 bemutató – Az összecsukható elektromos mountain bike

0

A FIIDO M1 elektromos kerékpárt arra tervezték, hogy az igazán durva terepeken is helytálljon, ez egy valódi mountain bike, annyi különbséggel, hogy a burkolata alatt egy 250 wattos elektromotor segít bennünket, amikor szükséges. A masina akkor sem lesz útban, amikor éppen nem úttalan utakon járunk, az összecsukható kivitelnek köszönhetően könnyedén szállítható, tárolható. A készülék most egész jó áron kapható a Geekmaxi webáruházában, ezért úgy gondoltuk, érdemes vele megismerkedni.

A FIIDO M1 elektromos kerékpár most 823,99 eurós áron rendelhető a Geekmaxi német raktárából, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 286 ezer forintot jelent. A kedvezményes vételár csak akkor érvényes, ha használjuk az SHKJcuRz kupont. A szállítás gyors és vámmentes lesz, a termékre 2 év EU-s garancia jár. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Külső

A gépről már messziről látszik, hogy a legvadabb terepek túlélésére tervezték. Ami az anyaghasználatot illeti, ellenálló alumínium ötvözetet használtak fel a gyártás során, a készülék fizikai méretei pedig 172 x 26 x 106 cm-esek. Az elektromos kerékpár 25 kg-os tömeggel rendelkezik.

A szerkezet egyik legfontosabb és kívülről is jól látható alkatrésze a 7 sebességes Shimano váltó, de van elöl-hátul teleszkóp is. A kerekek átmérője pedig 20 hüvelyk, és meglehetősen masszívak.

Funkciók

A FIIDO M1 belsejében egy 250 wattos névleges teljesítménnyel működő elektromos motor dolgozik, ami képes biztosítani az akár 25 km/óra sebességet mindenféle rásegítés nélkül. A készülék három módon használható: teljesen elektromos meghajtás, hibrid hajtás és a jó öreg kenyérmeghajtás – utóbbinál ugye kizárólag mi magunk tekerünk.

A biztonságos közlekedés érdekében a kerékpárt ellátták első és hátsó tárcsafékkel, valamint beépített világítással is. A kerékpár váza nagyjából 100 kg-os terhelést képes tartósan elviselni. Természetesen mondanunk sem kell, hogy az ülésmagasság állítható, akárcsak a kormányé.

Hatótáv

A kerékpár belsejében lévő 12,5 Ah-s akkupakk képes akár 100 km-es hatótávolságot is biztosítani hibrid hajtás esetén a gyári adatok szerint, ha pedig teljes egészében az elektromotorra bízzuk magunkat, akkor nagyjából 45-65 km tehető meg egyetlen töltéssel.

A FIIDO M1 elektromos kerékpár 823,99 eurós áron rendelhető európai raktárról, amennyiben felhasználjuk az SHKJcuRz kupont, a vételár magyar valutára fordítva nagyjából 286 ezer forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid