Exynos lapkával, 5G-vel és 4500 mAh-s aksival debütált a Vivo Y51s

0

Befutott a legújabb középkategóriás 5G modemmel felszerelt okostelefon, ezúttal a kínai Vivo jóvoltából. A készülék belsejében a Samsung házon belül fejlesztett Exynos 880 lapkakészlete végzi a számításokat, a hátoldalon összesen három kamera virít, és az aksi is kellemesen méretes lett a maga 4500 mAh kapacitásával.

Klassz látni, hogy egyre több lehetősége van annak, aki szeretne visszafogottabb áron 5G támogatással felszerelt okostelefont venni. A Vivo Y51s sem tűnik rossz választásnak, legalábbis papíron, hiszen az Exynos 880 chipsetben van elég kakaó, igaz, jelenleg az egyetlen piacon lévő készülék ezzel a hardverrel szintén a Vivo gyártmánya, mégpedig a korábban bemutatott Y70s. A processzor mellé 6 GB RAM, valamint 128 GB belső tárhely került az összeszerelés során, a futtatott szoftveres környezet pedig Android 10, a kínai gyártó saját fejlesztésű FunTouch 10.5 felhasználói felületével kiegészítve.

A készülék kijelzője 6,53 hüvelykes, a gyártás során egy IPS LCD panelt használtak, a felbontás pedig Full HD+. A megjelenítő bal felső sarkában található egy apró kivágás, ide szerelték az előlapi 8 megapixeles kamerát. Ha már a képrögzítő egységeket tárgyaljuk, akkor érdemes megemlíteni, hogy a hátoldalon a főszerepet egy 48 megapixeles elsődleges érzékelő tölti be, amely mellett egy 2 megapixeles dedikált makró, valamint egy szintén 2 megapixeles mélységérzékelő ejti majd rabul a fotonokat. A Vivo Y51s a mozgóképet 4K felbontásban rögzíti.

A tulajdonos biometrikus azonosítására a keretre szerelt ujjlenyomat-olvasót lehet majd igénybe venni, de van arcfelismerés is. A mobil hardveres komponenseit a már említett 4500 mAh kapacitású akkumulátor tartja életben. A telep támogatja a 18 wattos gyorstöltést is, ám azt sajnos a kissé ódivatú micro USB porton veszi fel.

A Vivo Y51s megjelenik fekete, kék, valamint fehér színekben, és helyi valutáról átszámítva nagyjából 256 dollárért lesz kapható, ami magyar pénzben 77 ezer forintot jelent.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid