Kiszivárgott: így néz majd ki a Huawei Mate 40

0

Eddig is voltak már kósza pletykák a Huawei Mate 40 sorozatról, most viszont egy megbízható forrás leplezte le az alap modell dizájnját.

Az alábbi renderelt képek az egyik ismert szivárogtatótól, @OnLeaks-től származnak, de fontos megjegyezni, hogy ezek még nem hivatalos sajtóanyagok. Ennek ellenére már nagyon közel állnak a végleges külsőhöz, ugyanis a pontos méretek és dizájn alapján készültek.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Mate 40 sorozatnál már az alap modell is hajlított megjelenítőt kap, tehát nem lesz lapos kijelzős opció. Az előlapon látható még továbbá egy dupla kameralyuk, ami már ismerős lehet a P40 szériából.

A hátlapon elvileg három kamera lesz, illetve egy negyedik, egyelőre ismeretlen szenzor. A Pro és a Pro+ verziók valószínűleg több kamerát kapnak.

A Huawei Mate 40 mobilok bemutatója valamikor szeptemberben vagy októberben várható. Összesen négyféle modellre számítunk, és ezekben a készülékekben debütál majd a gyártó saját fejlesztésű 5 nm-es csúcshardvere, a Kirin 1020.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid