Nem volt még ilyen jó áron a Xiaomi legjobb elektromos rollere és a FIIDOO D2 elektromos kerékpár sem!

0

Ha netán eddig tartogattad, gyűjtögetted a pénzed valamilyen elektromos közlekedési eszközre, hátha jön a tuti ajánlat, akkor éppen ideje lesz kalapács alá rakni a malacperselyt. Most ugyanis az eddigi legjobb áron megy a FIIDO D2 villanybringa, illetve a Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro (vagy más néven M365 Pro) roller is, amelyeket ezúttal lengyelországi raktárból küldenek. Ez gyors szállítást, valamint további költségektől, extra sápoktól mentes rendelést jelent.

Elektromos járművek esetében a legfontosabb jellemzők, amelyeket érdemes megvizsgálni, a maximális teherbírás, a végsebesség, a hatótáv, a töltési idő és hasonlók. Mi is ezek mentén igyekszünk bemutatni ezt a két egyébként nagyon kiváló készüléket.

FIIDO D2 elektromos kerékpár (e-bike)

A FIIDO D2 egy csinos elektromos kerékpár, amelynek belsejében 250W teljesítményű motor dolgozik, így akár 25 km/óra sebességgel is lehet vele haladni. A 7,8 Ah kapacitású akkumulátor teljesen elektromos meghajtás esetén 30-40 km távolságra képes elrepíteni a tulajdonost, de nyilván ez sokkal több lehet, ha az elektromos motor csupán rásegít az emberi erőkifejtésre.

A készüléket könnyedén össze lehet hajtani, így bárhol tárolható, illetve egyszerűen szállítható, valamint az ülés és a kormány magassága is állítható. További jó hír, hogy nem kell madárcsontúnak lenni a nyeregbe szálláshoz, mivel a maximális terhelhetősége 120 kg.

A bicikli saját világítással rendelkezik, tehát a közlekedés akkor is biztonságos lesz, ha már ereszkedőfélben van a nap. Hasznos extra továbbá a kormányon lévő telefontartó, amihez még USB port is tartozik, így akár tölthető is menet közben a mobilod.

Az akkumulátor teljes feltöltéséhez mindössze öt órára van szükség, így egy munkanap végére – sőt, sokkal hamarabb is – bevethető állapotban lesz a kerékpár. A FIIDO D2 a GearBest oldalán magyar valutára átszámítva kb. 134.000 forintos áron kapható szállítással együtt a R32105A36321D001 kupon felhasználása után. Ez durván jó ajánlat, ennél drágább szokott lenni még akciósan is, és ne feledjétek, mivel európai raktárból érkezik a termék, nincsenek további költségek. További műszaki jellemzők és rendelés erre a linkre kattintva!

Xiaomi Mijia Electric Scooter (M365) Pro elektromos roller

A Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro lelke egy 300W teljesítményű motor, ami 25 km/óra végsebességet jelent, és azt, hogy a szerkezet simán megbirkózik a 15 fokos emelkedőkkel is. A rollerben lévő 12,8 Ah kapacitású akkumulátor a gyári adatok szerint akár 45 km hatótávra is elegendő, persze ez nagyon sok tényezőtől függ. Az alap M365-höt képest viszont nagyságrendekkel tovább bírja a Pro verzió, és más fejlesztések is történtek (erősebb motor, van kijelző, stb.), így ha megteheted, akkor mindenképpen ezt érdemes választani.

A Xiaomi elektromos rollere maximum 100 kg szállítására alkalmas, és itt is egy praktikus, összecsukható, könnyen szállítható kivitelt kapunk. A jármű belsejében található akkumulátor töltéséhez 8-9 óra kell, igazából mire végzel a munkával vagy az iskolával, ismét tele lesz a “tank”. Míg az elektromos kerékpár alkalmas két község közötti közlekedésre, addig a roller inkább nagy városon belüli cirkálásra lehet ideális.

A Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro az egyik legjobb megoldás, ha már eleged van a BKK zsúfolt borzalmából. A készülék most a GearBest oldalán magyar valutára átszámítva kb. 159.000 forintos áron kapható szállítással együtt abban az esetben, ha felhasználjuk a C320AA7F54A1D001 kupont. Nem láttuk még ennyiért, 170-180 ezer Ft környékén szokott menni külföldi oldalakon, nálunk pedig még nem is igazán kapható. A szállítás itt is gyors, pár nap alatt megkaphatod a rollert, mivel Lengyelországból érkezik, és a vámolás miatt sem kell aggódni. További részletekért és megrendelésért kattintsatok erre a linkre!

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid