Fillérekbe kerül most ez a Bluetooth fülhallgató

0

Hatalmas népszerűségnek örvendenek a vezeték nélküli headsetek, hiszen jócskán megkönnyítik mindennapjainkat, most pedig bemutatunk nektek egy szinte hihetetlenül olcsó alternatívát.

Egy noname Bluetooth-os fülhallgatót mutatunk be nektek, amelyen márkajelzést sem találunk. Ennek köszönhetően pofátlanul olcsó, mivel a jelenlegi akcióban nagyjából 1100 Ft-ba került. Azért azt gyorsan tegyük hozzá, hogy ha valamelyik nevesebb gyártó logója díszítené, akkor biztosan sokkal drágább lenne.

BT-n keresztül tartja a kapcsolatot mobilunkkal, és 10 méteres hatótávolsággal bír. A füles adatai a szokásosak, papíron 20 Hz és 20 kHz között tartomány tud megszólalni rajta. Beépített mikrofont is kapott, így telefonáláshoz is használható.

A gyártó sportoláshoz és kinti tevékenységekhez is ajánlja a kütyüt, bár sajnos nincs róla információ, hogy esetleg rendelkezik-e valamilyen IP védettséggel, így elképzelhető, hogy esős időben le kell mondanunk a használatáról. Viszont megkapta az egyre divatosabb mágneses funkciót, így amikor épp nincs használatban, akkor egyszerűn összekapcsoljuk a dugós részt, így nem kell félnünk attól, hogy elhagyjuk a fülest.

Került rá egy kontroller rész is, amivel a hangerőn módosíthatunk, de akár a számok között is válthatunk, vagy megállíthatjuk a lejátszást. Természetesen a bejövő hívásokat is fogadhatjuk, vagy akár el is utasíthatjuk egy gombnyomással. Az akkumulátora nagyjából 2-4 óra zenehallgatást vagy beszélgetést bír, töltése pedig microUSB-s kábellel lehetséges.

Eléggé meglepő lett ez a Bluetooth-os fülhallgató, mivel papíron sok mindent tud az árához képest. Azt azért megjegyeznénk, hogy alapból egy kicsit drágább lenne, ám most a WDEP kuponkódot használva mindössze 3.98 dollárba kerül a Tomtop oldalán, ami kb. 1100 Ft. Részletek és rendelés ezen a linken.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid