#ChargedUp – Meglepetéssel készül a Nokia

0

Nagyon pörög a Nokia (HMD), hiszen folyamatosan mutatják be az újabb készülékeiket, emellett pedig különböző hírekkel csigázzák a közönséget, és most is meglepetést ígérnek a pár nap múlva tartandó sajtótájékoztatójukon. 

Így utólag kijelenthetjük, hogy nagyon jót tett a Nokia brandnek, hogy a HMD Global kezébe került, hiszen folyamatosan azon dolgoznak, hogy visszavezessék azt az élmezőnybe, és újra meghatározó szereplője lehessen a piacnak. Legutoljára a Nokia X6-ot mutatták be, ami egyelőre sajnos csak Kínában elérhető, pedig a nagyon korrekt hardver, és szuper dizájn mellé kellemes árcédula is tartozik.

Alig telt el pár nap, és már a soron következő eseményükre koncentrál a marketing gépezetük, amelyet május 29-én 19:40-től tartanak Moszkvában.

A #ChargedUp kifejezés arra enged következtetni, hogy az akkumulátor lehet majd a középpontban. Azt még nem tudni, hogy kapacitás tekintetében alkottak-e valamit, vagy esetleg a töltéssel kapcsolatosan érkezne valami újítás. A HMD egyik fejese, Juho Sarvikas újdonságokat ígér, amelyeknek véleménye szerint örülni fog a közönség.

Kíváncsian várjuk tehát a 29-ét, hátha tényleg sikerül meglepni minket.

Forrás: Gsmarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid