Filléres iPhone 14 Pro hasonmás lett a LeEco S1 Pro

0

A hosszú időn át tetszhalott állapotban lévő LeEco – vagy korábbi nevén LeTV – már egy ideje a visszatérésen dolgozik, és most a kínai újév alkalmából egy vadonatúj okostelefonnal örvendeztették meg a rajongókat és az érdeklődőket. A készülék egy szuperolcsó, belépőszintű modell, amelynek dizájnját egyértelműen az iPhone 14 Pro ihlette.

A LeEco S1 Pro mesteri másolat lett, olyan szinten kopírozza az iPhone 14 Prót, hogy még dinamikus szigetet is kapott, ami hasonló módon működik, mint az almás gyártó saját megoldása. A külalak prémium, a jellemzők azonban nem. Az okostelefon 6,5 hüvelykes, 1600 x 720 pixeles IPS LCD megjelenítővel lett felszerelve, ami csak a jó öreg 60 Hz-es képfrissítési rátát tudja.

A kijelző takarásában egy 12 nanométeres Zhanrui T7510 chipset teljesít szolgálatot, négy Cortex-A75 és szintén négy Cortex-A55 maggal, mindegyik CPU-mag 1,8 GHz-en pörög. A grafikus gyorsítás feladatát egy Imagination 9446 elnevezésű GPU modul biztosítja. A felénk kevésbé ismert lapkakészletet 8 GB RAM, valamint 128 GB háttértár egészíti ki, a készülék más konfigurációban nem is lesz kapható. A chipset 5G modemmel is fel van szerelve.

Habár a LeEco S1 Pro hátoldalán három lencse látható, csak az egyik mögött van valódi szenzor, amely 13 megapixeles. Az előlapi képrögzítő egység 5 megapixeles önarcképekkel kecsegtet. A hardveres komponensek energiaellátásáról egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik, amely legfeljebb 10 wattal tölthető.

A LeEco S1 Pro a Google Szolgáltatások helyett Huawei mobilos szolgáltatásait (HMS) futtatja, ami Kínában egyáltalán nem olyan meglepő fejlemény. A LeEco S1 Pro 135 dollárnak (~49 ezer Ft) megfelelő helyi pénzért kerül forgalomba.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid