Flashfish E200 akkumulátor állomás jó áron a Tomtop oldalán

0

A Tomtop webáruháza most kedvezményes áron kínál egy hordozható powerstation akkumulátort, a Flashfish E200-at. A készüléket arra tervezték, hogy a kültéri vagy beltéri tevékenységek során biztosítsa a szerényebb fogyasztású elektromos eszközök áramellátását. A webáruház az eszközt európai raktárból küldi, vagyis a megrendelést nem terhelik további költségek, és a hosszúra nyúló szállítási idő miatt sem kell aggódni.

A Flashfish E200 egy 151 Wh (40800 mAh) kapacitású lítium akkumulátorral rendelkezik, a folyamatos kimeneti teljesítménye 200 W, a csúcsteljesítménye pedig 250 W.

Ez a powerstation elsősorban vészhelyzeti áramforrás gyanánt hasznosítható, illetve kempingezések, kirándulások során biztosíthatja a szükséges elektromosságot kisebb eszközök (telefon, tablet, laptop, barkácsgép akku, stb.) töltése, illetve működtetése során.

Csatlakozókból egyáltalán nincs hiány, kapunk két egyenáramú kimenetet, két Quick Charge 3.0 szabványú USB portot, egy váltakozó áramú kimenetet, valamint egy 2,4 amperes USB csatlakozót. A készülék fel lett szerelve egy LCD kijelzővel is, amiről olyan fontos paramétereket tudunk leolvasni, mint a töltöttség szintje, a töltés állapota, illetve megtudjuk tekinteni az egyenáramú és a váltakozóáramú kimenet állapotát is.

A powerstation töltését akár napelemmel is meg tudjuk oldani, ezt külön kell beszereznünk, de annak sincs semmi akadálya, hogy otthon, a konnektorra kötve, vagy az autó szivargyújtójáról pótoljuk az elvesztett energiát.

A Flashfish E200 tervezésekor gondot fordítottak arra, hogy a felhasználót és eszközeit a lehető legtöbb és leghatékonyabb védelem oltalmazza a powerstation használata közben. A készülék egyebek mellett többszörös védelmet biztosít az túlfeszültség, a rövidzárlat, a túlmelegedés és a túltöltés okozta károk ellen.

A powerstation mindössze 2,5 kg ot nyom, vagyis könnyen szállítható, tárolható. A készülékben lévő akkumulátor 800-nál több töltési ciklusra van hitelesítve, vagyis a powerstation beszerzése hosszútávú befektetés.

A Flashfish E200 kiváló választás lehet okostelefonok, tabletek, laptopok, kamerák, lámpák, drónok, autós készülékek, mini hűtőszekrények, vagy más kis áramigényű készülékek energiaellátásának biztosításához.

A Flashfish E200 hordozható powerstation most mindössze 133,99 dolláros áron rendelhető a Tomtop jóvoltából EU raktárról, a vételár nagyjából 48 250 forintra jön ki. További műszaki és egyéb részleteket, megrendelési lehetőségeket, erre a linkre kattintva találtok!

  • Megjegyzés: külföldi oldalakon PayPallel érdemes fizetni, ez extra védelmet nyújt!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid