Leárazták az FLSUN SR Delta 3D nyomtatót

0

A Cafago webáruházából most kedvezményes áron rendelhető az FLSUN SR Delta 3D nyomtató, amely az FDM nyomtatási eljárást alkalmazva igyekszik megvalósítani a felhasználói igényeket. A szerkezet már egészen komoly paraméterekkel rendelkezik, viszont a mostani promóciónak köszönhetően viszonylag barátságos áron lehet hozzájutni. A hab a tortán az, hogy a készüléket európai raktárból kézbesíti a webshop, így nem kell hetekig várni rá, és nem terhelnek majd bennünket extra költségek sem.

Az FLSUN SR Delta háromtengelyes megoldással dolgozik, a maximális nyomtatási mérete 260 x 330 mm, a munkavégzés sebessége pedig 150-200 mm/másodperc. Ez a tempó kétszerese, vagy akár háromszorosa is lehet az azonos árkategóriában futó 3D nyomtatók által biztosítottnak. A gépezet moduláris kialakítású, ugyanakkor nincs túlbonyolítva, a masinát mindössze 15 perc alatt össze lehet állítani minden különösebb gond nélkül.

A nagy szilárdságú, egyedi kialakítású alumínium oldallapok biztosítják, hogy a gép stabil maradjon a nagy sebességű nyomtatás során, ezekhez hozzájön a szénszálas csuklókar, hogy még hatékonyabban, pontosabban és stabilabban történhessen a nyomtatási projektek kivitelezése. Az FLSUN SR Delta vezérlését egy 32 bites alaplap végzi, amely lehetővé teszi a halkabb működést.

Az FLSUN SR Deltát színes, kapacitív érintőképernyővel szerelték fel, így párosított eszköz, PC vagy laptop nélkül is el lehet rajta kezdeni a munkálatokat. A terveket USB kapcsolaton keresztül és SD kártyán is fel lehet vinni a készülékre. A nyomtató az úgynevezett FDM metódussal készíti el az idomokat, amely során a nyomtatófej által kibocsátott, felmelegített műanyag rétegenként kerül a megfelelő helyre.

A készülék kompatibilis a legkülönfélébb töltőanyagokkal, ABS, PLA, PETG és TPU filamenteket is használhatunk ötleteink megformáláshoz. A nyomtató belső védelmekkel rendelkezik, így nem kell aggódni, ha elfogy a töltőanyag, vagy váratlan áramkimaradás szakítja meg a munkálatokat.

Az FLSUN SR Delta 3D-s nyomtató most 368 eurós áron rendelhető a Cafago jóvoltából, amennyiben használjuk az ED5378 kupont a vásárlás véglegesítése előtt. A vételár így nagyjából 139 500 forintra jön ki. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Megjegyzés: külföldi oldalakon mindenképpen PayPallel ajánlott fizetni, ez védelmet nyújt.

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid