Az év második felében jöhet a Samsung Galaxy S23 FE

0

Tavaly a Samsung a dühöngő chiphiány miatt elkaszálta a Galaxy S22 FE bevezetését, ami egy szomorú, ugyanakkor érthető döntés volt a gyártó részéről. A legfrissebb szóbeszédek szerint a dél-koreai cég azonban nem számolt le végleg a Fan Edition mobilokkal, állítólag az idei év második felében debütálhat a Samsung Galaxy S23 FE.

A The Elec értesülései szerint valamikor augusztus vagy szeptember környékén befuthat a Samsung Galaxy S23 FE. Az első Fan Edition sorozatba tartozó okostelefon a Galaxy S20 FE volt (ha a visszahívott Note 7 későbbi FE kiadását nem vesszük számításba), amiből csak az érkezésének évében, 2020-ban 10 millió példányt értékesítettek. Sajnos a folytatás, vagyis a Galaxy S21 FE már nem szerepelt ilyen fényesen, ami elbizonytalanította a Samsung vezetőit a sorozat jövőjével kapcsolatban. Tavaly pedig már nem is kaptunk újabb modellt, de ez még állítólag nem a vég.

Az új jelentés szerint a cég inkább feláldozza Galaxy A74-et, amelynek érkezésére nem érdemes számítani, helyette pedig a Galaxy S23 FE-t indítják útra még több régióban. Arról már régóta lehetett hallani, hogy a Samsung újratervezi a Galaxy A-sorozatot, és a 7-es sorszámú modellektől búcsút vesz, ha ezek az értesülések nem tévesek, akkor a hiányuk okozta űrt igyekszik majd kitölteni a Galaxy S23 FE.

Hardveres specifikációkról egyelőre nagyon korai beszélni, de az okostelefon meghajtásáért valószínűleg vagy a Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy – ez a kifejezetten a dél-koreai cég részére fejlesztett, emelt órajelű variáns – vagy a tavalyi, továbbra is szignifikáns teljesítményt biztosító Snapdragon 8+ Gen 1 chipset felelhet, de ez egyelőre csak spekuláció. Nagy valószínűséggel sokan örülnének egy újabb FE modellnek, így kíváncsian várjuk, hogy mire készül a gyártó.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid