Folytatódik a 11.11-es akciósorozat a Geekbuyingon

0

Tovább pörög a Geegbuying promóciója, amely a november 11-én esedékes gigaeseményt vezeti fel, és máris elindult a második szakasz.

Folyatódik tehát az akciósorozat a Geekbuyingon, aminek az aktuális szakasza november 9-én, pénteken ér véget. Ezúttal több, mint 3000 terméket áraztak le, miközben több más érdekes esemény is zajlik. A részleteket és a teljes kínálatot ezen az oldalon találjátok.

Itthon és kint is az egyik legnépszerűbb márka lett a Xiaomi, mely ez alkalommal külön oldalt kapott, ahol rengeteg kütyüt találhattok tőlük, és már a legújabb csúcsmobiljuk, a Mi MIX 3 is rendelhető. Részleteket itt találtok. 

Ezen az oldalon is főleg Xiaomi termékek vannak, és elég jó villámakciókat lehet kifogni, illetve némelyik termék esetén ajándék is jár.

Ne felejtkezzetek el a kuponokról sem, melyekhez naponta lehet hozzájutni ezen a linken.

  • 2 dollár kedvezmény 10 dollár feletti vásárlásnál (napi 100 db)
  • 2 dollár kedvezmény 30 dollár feletti vásárlásnál (nincs limit)
  • 5 dollár kedvezmény 30 dollár feletti vásárlásnál (napi 100 db)
  • 7 dollár kedvezmény 70 dollár feletti vásárlásnál (napi 100 db)
  • 15 dollár kedvezmény 200 dollár feletti vásárlásnál (napi 50 db)
  • 50 dollár kedvezmény 700 dollár feletti vásárlásnál (napi 500 db)

Érdekes lehet még a legjobban kelendő kütyük gyűjteménye is, ahol a szerencsések már 0.99 dollárért is hozzájuthatnak néhány termékhez. Részletekért katt ide.

Ennek az oldalnak az alján szokás szerint megtaláljátok az összes jelenleg futó akciót, hogy nehogy lemaradjatok valamiről.

Érdemes lesz időnként visszanéznetek, mert elég sok akció van időzítve, ráadásul a kínálatot is folyamatosan frissítik, és az időzített kuponok is gyorsan elfogynak.

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid