Íme a világ leggyorsabban töltő powerbankje!

0

Vannak azért manapság remek üzemidőre képes akkubajnok készülékek, de némi extra kakaó a táska alján vagy a zsebben sosem jön rosszul. A plusz energia igénye – no meg az aksik világában lezajló forradalmi újítások hiánya hívta életre a powerbankeket, melyek ugyanúgy részei a mindennapoknak, mint maguk az okostelefonok. Sokszor macerás egy ilyen eszközzel telefont tölteni, főleg ha szaladna az ember a dolgát végezni, de a világ leggyorsabb powerbankje nagyban lerövidíti ezt a folyamatot.

A jelenlegi legsebesebb gyorstöltési technológiát a kínai Oppo birtokolja, rendszeres olvasóink számára valószínűleg nem cseng ismeretlenül a SuperVOOC metódus neve. Az eljárás segítségével egy 3700 mAh kapacitású akkumulátort alig 35 perc alatt lehetséges feltölteni, ami elképesztő gyorsaságot jelent.

Pontosan ezt a technológiát építették bele ebbe a vadonatúj Oppo powerbankbe, így jelenleg ez a leggyorsabb ilyen jellegű ajánlat a piacon. A külső akku kapacitása sem rossz, hiszen 10000 mAh energiát képes tárolni, 50W leadott teljesítmény mellett, ami 10V 5A töltést jelent a támogatott eszközök esetében. Természetesen a SuperVOOC eljárással nem kompatibilis készülékeket ugyanúgy lehet tölteni a powerbankkel, csak nyilván némileg lassabban. A Pokémon rajongók külön örülni fognak a kiegészítő külsejének, a gyártó egy kollaboráció keretein belül lehetőséget kapott arra, hogy Pikachut tegye az eszközre.

Az Oppo szupergyors külső akkuja 58 dollárba fog kerülni, ami nagyon baráti, tekintve, hogy mire is képes. A tartozék valószínűleg nem lesz első kézből kapható Kína határain kívül, viszont a beszerzése nem okozhat gondot a webshopos vásárlásban jártas felhasználók számára. Sőt, biztosan fogunk vele találkozni különböző promóciók során.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid