Megmutatta hajlítható telefonját a Samsung!

0

Lezajlott a Samsung fejlesztői konferenciájának első napja, ahol többek között a különleges hajlítható telefonjukat is megmutatták. Persze nem teljesen, de azért egész sok minden kiderült róla.

Az első, és legfontosabb infó, hogy szinte teljesen elkészült a Samsung hajlítható kijelzős mobilja, és már a következő hónapban meg is indul a tömeggyártás, így jövő év elején valóban piacra kerülhet a sok éves várakozás után.

Maga a készülék úgy néz ki, hogy van egy tablet méretű, 7-8 colos AMOLED kijelző, ami teljes mértékben flexibilis, és több százezer hajlítást is kibír. Ezt egyébként “Infinity Flex”-nek nevezte el a Samsung. A mobilt kettéhajtva ez a kijelző a belső oldalon lesz, így eltűnik, és ilyenkor vehetjük hasznát a kisebb másodlagos megjelenítőnek, ami teljes értékű funkcionalitást nyújt.

A különleges telefont meg is mutatták a közönségnek, ám volt egy csavar a dologban. Csak a két kijelző látszott, a dizájnt egy speciális tokkal rejtették el. Teljes egészében valószínűleg januárban mutatkozik majd be a készülék, minden bizonnyal Galaxy F néven.

Az eszköz egyébként egy teljesen új felhasználói felületet is kap, amellyel akár három alkalmazást is tudunk majd egyszerre nézni a méretes kijelzőn.

Egyébként nemrég egy másik hajlítható mobilt is bemutattak, amiről már részletesebb videó is van, bár a Samsung megoldása minden bizonnyal kiforrottabb lesz.

Forrás: Samsung

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid