Leárazott pár GPS-es drónt a Tomtop

0

Az alábbi cikkünkben néhány olyan drónt mutatunk nektek, melyek nem 10-20 dolcsis kategóriát képviselik, ám cserébe jóval komolyabb tudással bírnak.

A SIMTOO XT175 egy kisebb, tenyér nagyságú drón, amelyet két sávos WiFi-vel , GPS-szel és 8 MP-es kamerával is elláttak. Természetesen jár hozzá távirányító is, amellyel 150 méterig tudjuk irányítani, a 970 mAh-s akkumulátor pedig nagyjából 16 perces repülést tesz lehetővé. A drón jelenleg 109.99 dollárért rendelhető ezen a linken.

Az MJX BUGS 5W-t már korábban bemutattok nektek, hiszen kifejezetten jó vételnek számít. Ez már egy nagyobb méretű drón, és olyan extrákkal is ellátták, mint a 6 tengelyű képstabilizátor, melynek köszönthetően remek Full HD videókat készíthetünk vele. 300 méteres hatótáv, akár 60 km/h sebesség és kb. 15 perces repülési élmény jellemzi, ám szerencsére rögtön 2 akkumulátort is kapunk hozzá a 159$-os áron. Részletek és rendelés ezen a linken.

A JJPRO X5 EPIK kísértetiesen hasonlít az előzőleg bemutatott drónhoz, és a tulajdonságaik is szinte teljesen megegyeznek, csak úgy, mint a kontrollereik. Gyanítjuk, hogy csak a külsőn alakított egy kicsit az aktuális gyártó, illetve csak egy aksi jár hozzá. Aki viszont spórolni szeretne, az ehhez a modellhez már 120 dolcsiért hozzájuthat ezen a linken.

A végére tartogattuk a nagyágyút, amely nem más, mint a DJI Mavic Pro Platinum, melynek ráadásul a Fly More Combo változata érhető el akciósan. Ez a jelenleg kapható egyik legjobb drón, amely 4K felbontásban képes rögzíteni és akár 30 percig is képes a levegőben maradni. A Fly More Combo változatban rengeteg extrát kapunk hozzá, amiket külön csak súlyos összegekért tudnánk megvásárolni. A gyártó oldalán ez a változat kb. 20%-kal drágábban érhető el, de persze az 1200 dolláros összeg így sem kevés. Részletek és rendelés ezen a linken.

Érdemes megnézni a többi terméket is a Tomtop oldalán,

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid