Fontos Samsung Galaxy Note 4 frissítés érkezett

0

Azok az európai Samsung Galaxy Note 4 készülékek, amelyek belsejében Snapdragon lapka ketyeg, új firmware frissítést kaptak. Az update ugyanarra az Android 6.0.1 Marshmallow rendszerre épül, amit májusban tettek a mobilra elérhetővé. 

A build dátuma május 25., a szoftver pedig a következő hasznos újdonságokkal kecsegtet: akkumulátorhasználat optimalizálás, megnövelt teljesítmény, effektívebb memóriakihasználás és megnövelt stabilitás.

samsung-galaxy-note-4-1

A frissítés körülbelül 340 MB-ot emészt fel készülékünk tárhelyéből, és többek között a következő országok felhasználói már rá is tehették a kezüket: Olaszország, Görögország, Németország, Franciaország, Luxemburg, Bulgária.

Arról sajnos egyelőre nem tudni, hogy az Exynos alapú modell kap-e hasonló frissítést, de valószínűleg igen, és biztosan nem kell már erre sem sokat várnunk.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid