Fotó: ennyire lehet vékony a Xiaomi Mi MIX 2 kávája

0

Láthattunk már néhány koncepcióképet és egy állítólagos fotót is a hamarosan érkező Xiaomi Mi MIX 2-ről, most pedig a telefon előlapi panelje tűnt fel, amely lerántja a leplet a kávák valódi méretéről.

Az alábbi fotón a forrás szerint tehát a Mi MIX 2 “előlapja” látható:

A dizájn hasonlít a korábban napvilágra került koncepcióra, amelyet maga a tavalyi Mi MIX francia dizájnere tett közzé, de ezúttal is van némi csalás, hiszen a valóságban azért vastagabb a keret. Persze így sem panaszkodhatunk, hiszen valódi káva nélküli telefont még lehetetlenség lenne gyártani a jelenleg elérhető technológiákkal.

Az eddigi hírek alapján tehát a Mi MIX 2 lekerekítettebb lesz az elődjénél, és tovább vékonyodik a keret, főleg alul, ami mindenképpen pozitív változás. A telefon bemutatója szeptember 11-én, azaz egy hét múlva lesz, egy nappal az új iPhone-ok leleplezése előtt.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid