Fotókon az LG G4?

2

Kiszivárgott néhány fotó, amiken állítólag az LG következő csúcsmobilja, a G4 látható. Nézzük, hogy mit is árulnak el a képek!

A friss fotók valószínűleg valódiak, de csak olyan értelemben, hogy tényleg egy új LG készülék szerepel rajtuk. A látottak alapján nehéz elhinni, hogy ez lenne a gyártó következő csúcsmobilja. Egyrészt túl vastag a keret, ami a G2-höz és G3-hoz képest hatalmas visszalépés lenne, másrészt pedig az alapsáv verzióban feltűnik az “m8936” kód, ami a Snapdragon 610-es processzor modellszámára utal.

Ezekről a fotókról van szó egyébként:

LG-G4-leakLG-G4-leak-1LG-G4-leak-4LG-G4-leak-2

Az utolsó fotón elsőre a “Not for sale” felirat tűnhet fel, ami arra utal, hogy egy prototípusról van szó. A készülék tetején lévő kis pöcök is érdekes. Erről sokan azt hiszik, hogy egy érintőceruzát takar, ami nem lenne annyira vad feltételezés, hiszen többször olvashattunk már arról, hogy egy Note verzió is készül az LG új csúcsmobiljából. Sokkal valószínűbb viszont, hogy egy kihúzható TV antennáról van szó, ami arra utal, hogy valamelyik LG modell dél-koreai variánsa van a képeken (többek között a G3 ottani verziójában is van ilyen antenna).

A fotókon tehát nagy valószínűséggel nem az LG G4 látható, hanem egy másik felső-középkategóriás modell, és a cikket is csak azért írtam meg, mert sok oldalon ezt teljesen másképp sugallják.

XDA

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid