Drága lesz az LG Watch Urbane LTE

0

A világ első LTE modemmel szerelt okosórájaként harangozták be előző hónapban az LG Watch Urbane-t, ami tagadhatatlanul az egyik legszebb és legdivatosabb külsejű viselhető eszköz manapság. A készülék a héten a boltok polcaira kerül, igaz egyelőre csak Dél-Koreában, és cseppet sem lesz olcsónak mondható.

Az okosóra átszámított ára 590 dollár (kb. 156 000 Ft) lesz, ami bizonyos Apple Watch variációknál is drágábbá teszi. Utóbbit már 349 dollárért megkaphatjuk, bár az is igaz, hogy korántsem lesz annyi mindenre képes, mint az LG viselhető kütyüje. Kapásból itt van az LTE modem, aminek a segítségével az okosóra képes önállóan hívásokat kezdeményezni, illetve fogadni. Természetesen a Watch Urbane minden különösebb gond nélkül kapcsolódik okostelefonunkhoz Bluetoothon keresztül, mindaddig, amíg legalább Android 4.4 KitKat fut rajta.

LG-G-Watch-Urbane-LTE

Érdekes, hogy maga az eszköz nem Android Weart futtat, hanem az LG valamilyen saját fejlesztését, ami valószínűleg egy WebOS alapú rendszer. Szegről-végről az okosóra méltó az árára, hiszen rozsdamentes acélból készült burkolatot kapott, ami ráadásul IP67-es minősítéssel is rendelkezik, azaz ellenálló a porral és vízzel szemben.

LG-G-Watch-Urbane-LTE-

Az 1.3 hüvelykes, kerek POLED kijelzőn 320×320 pixel terpeszkedik, mögötte pedig egy négymagos Qualcomm Snapdragon 400-as lapka és egy 700 mAh-s akkumulátor található. Arról az LG munkatársai egyelőre nem beszéltek, hogy más országokban mikor teszik elérhetővé a Watch Urbane-t.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid