Hivatalos bemutató videón az LG Watch Urbane

0

Friss videón csodálhatjuk meg az LG stílusos okosóráját, az LG Watch Urbane-t. A viselhető készüléket jövő héten mutatják majd be a barcelonai Mobile World Congress kiállításon, sok más érdekességgel egyetemben.

Sokan támadták az LG G Watch R-t a durva külalakja, robusztus, férfias vonalai miatt. Ki tudja, talán pont ezeknek a kritikus hangoknak próbált megfelelni a dél-koreai gyártó, amikor megalkotta ezt a valóban szépséges formatervvel rendelkező okosórát. Az előbb említett készülék dizájnja azért visszaköszön ebből az apróságból is, de sokat finomítottak, lágyítottak azon.

lg-g-watch-urbane-high-5

A Watch Urbane burkolata teljesen fém lesz – kivéve persze magát a kijelzőt -, és hasonló hardveres komponenseket kaphat majd, mint a G Watch R. Ez lényegében egy 1.3 hüvelykes, kör alakú megjelenítőt, 1.2 GHz-re skálázott Qualcomm Snapdragon 400-as lapkát, 512 MB RAM-ot, valamint 4 GB belső tárhelyet jelent.

LG-G-Watch-Urbane-colors

A készülék szenzorok terén is jól fel lesz szerelve: kapunk többek között gyorsulásmérőt, légnyomásmérőt, iránytűt és pulzusszámmérőt is. A beépített 410 mAh-s akkumulátornak valószínűleg nem fog megkottyanni az egy napos üzemidő. Hab a tortán, hogy a szerkezet ellenálló lesz a porral és a vízzel szemben egyaránt.

Az okosóra fedélzetén a Google hordozható eszközökre fejlesztett operációs rendszere, az Android Wear teljesít majd szolgálatot. A várható árat sajnos még nem ismerjük, de valószínűleg a jövő heti MWC-n már többet is megtudunk majd.

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid