Drágább lesz elődjénél az LG G Watch R

0

Az ETNews, és a ZDNet Korea értesülései szerint az LG október 14-én tervezi piacra dobni  G Watch R nevű okosóráját Dél-Koreában, igaz egy helyi webshopban már holnaptól kapható lesz a termék. A kerek kijelzős készülék drágább lesz mint elődje, a G Watch, amelynek premierje csupán pár hónappal a Round széria bemutatása előtt volt. 

Az LG újdonságában egy 1.3 hüvelykes kerek POLED (plastic organic light-emitting diode, azaz  rugalmas organikus fénykibocsátó dióda) kijelző található 320×320-as felbontással. Az eszköz meghajtásáért a Snapdragon 400 processzor felelős, az energiaellátást pedig egy 410 mAh-s akkumulátor hivatott megoldani, ami a gyártó szerint másfél, két napos üzemidőt biztosít. Az óra IP67 minősítést is kapott, ami azt jelenti, hogy teljes mértékben védett por ellen, valamint maximum egy méter mélységben 30 percig a víz alatt is üzemképes marad.  A G Watch 250 dollárba kerül, míg a G Watch R 332 dollárért lesz kapható.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid