Első videón a Samsung új, prémium mobiljai!

0

Hamarosan három új mobilt mutathat be a Samsung, amik mind a középkategóriában versenyeznek majd. Az új A-széria érdekessége a prémium kivitel, ami korábban nem igazán volt jellemző a gyártó termékeire.

A két kisebb modellről, azaz a Samsung Galaxy A3-ról és A5-ről már szinte minden fontosabb részlet kiszivárgott, ráadásul képeken is láthattuk őket, de most előkerült az első videó is.

galaxy-a5-01

A Galaxy A3 egy 4.5 colos qHD, míg az A5 egy 5 colos HD kijelzővel jön, amik természetesen Super AMOLED technológiával rendelkeznek. Mindkét modellt a 64-bites Snapdragon 410 hajtja, amiben négy darab 1.2 GHz-en ketyegő Cortex-A53-as processzormag és egy Adreno 306-os GPU teljesít szolgálatot. RAM-ból a nagyobb készülék 2 GB-ot, a kisebb pedig 1 GB-ot kap, a belső tárhely pedig mindkettőnél 16 GB-os lesz.

galaxy-a5-02

Kamerák terén az A5 egy 13 és egy 5 megapixeles szenzort kap, míg az A3 esetében az előlapon marad a felbontás, de a hátlapi érzékelő csak 8 megapixeles lesz. A prémium kivitel valószínűleg fém keretet takar, de a hátlapról még nem tudunk sokat. Valószínűsíthető az unibody kialakítás.

galaxy-a5-04

A 4.5 colos Galaxy A3 az eddigi hírek alapján 350-400 dollár körül nyithat, míg az 5 colos A5 talán 400-450 dollárba fog kerülni. Ez nem túl kevés, ráadásul hazánkban még magasabb árak várhatók. Lesz még egy Galaxy A7 is, ami talán 5.5 colos kijelzővel jön, de ez a készülék nem lesz mindenhol kapható. A bemutatás akár már ebben a hónapban megtörténhet, a megjelenés pedig novemberben várható.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid