Fotókon az LG G5, sok részletre fény derült

0

Kiszivárgott néhány állítólagos fotó az LG G5-ről, amiken a készülék több fontos részlete is szemügyre vehető. Nézzük mire lehet számítani!

Az alábbi képeken a forrás szerint az LG G5 látható, és ebben nincs is okunk kételkedni. Sajnos a készülék egy speciális tokban pózol, aminek az a feladata, hogy eltakarja mobil dizájnját, ennek ellenére azért sok mindent megtudhatunk a fotók alapján.

Látszanak például a kijelző fölötti elemek, köztük egy méretes előlapi kameraszenzor. Ugyanitt a “Not for sale” felirat is kiolvasható, azaz minden bizonnyal egy tesztelési célokat szolgáló példányról van szó.

lg-g5-dummy-box-5-1-1-557x980

lg-g5-dummy-box-4-1-1-563x980

A legérdekesebb a hátlap, és az itt található dupla kamera. Állítólag az egyik 16, a másik pedig 8 megapixeles lesz, de azt még nem tudni pontosan, hogy mire lesz jó ez a különleges kiépítés. A két szenzor között talán a lézeres autofókusz és a segédfény helyezkedik el, de ez sajnos nem látszik tökéletesen. A kamerák alatt van egy másik kivágás is a tokon, itt az ujjlenyomat-olvasó van, amiről korábban már többször olvashattunk. Valószínűleg ezzel a kijelző is feléleszthető lesz, így viszont a hátlapról el is tűntek a gombok.

lg-g5-dummy-box-2-1-e1453545459834 lg-g5-dummy-box-3-1-e1453545465617

Oldalt csak a hangerő gombokat láthatjuk, illetve a SIM/microSD foglalatot. Ha pedig eddig nem esett volna le, egyértelműen látszik, hogy egy fémházas mobillal van dolgunk.

lg-g5-dummy-box-1

A hangszóró alulra került, illetve van itt egy USB-C csatlakozó is, ami mindenképpen jó hír. Az viszont sajnos nem derült ki a képekről, hogy tényleg szétszedhető lesz-e a fémház.

Az LG G5-öt minden bizonnyal a Snapdragon 820 hajtja majd, a bemutató pedig február 21-én várható.

forrás: Droid-life

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid