DZ09 – Filléres okosóra rengeteg hasznos funkcióval

0

Ha mindig is szerettél volna egy okosórát, de sajnáltál rá több tízezer forintot, akkor ez a cikk neked szól! A DZ09 most hihetetlenül olcsón szerezhető be (akár 7.000 Ft alatt), de az ár ne tévesszen meg senkit, egy remek készülékről van szó.

Kezdjük is mindjárt a DZ09 kijelzőjével, ami nagyon korrekt a készülék árához képest. Egy okosórás mércével mérve egész nagy, 1.56 colos TFT panelt kapunk 240×240 pixel felbontással, ami természetesen érintésérzékeny.

DZ09-04

Külsőleg nem lehet panasz az órára, hiszen egy tetszetős fémházat kapunk. Alulra egy Home (és bekapcsoló) gomb került, fentre egy kamera és egy mikrofon, bal oldalt van a microUSB port, hátul pedig egy kissé oldalra néző hangszórót találunk. A hátlap egyébként leszedhető, itt egy MicroSIM foglalat, egy microSD foglalat és az akksi foglal helyet.

DZ09-03

A DZ09 rengeteg funkcióval bír, néhány a teljesség igénye nélkül:

  • megjeleníti a mobilunk értesítéseit (Facebook, email, stb.)
  • kihangosítás
  • önállóan is működik telefonként (hívások, SMS, telefonkönyv, stb.)
  • 2 megapixeles kamera, médialejátszó (képek, videók)
  • diktafon, zenelejátszó
  • lépésszámláló
  • anti lost (jelez az óra, ha távol került a mobilunktól)

Az óra tökéletesen együttműködik a legalább Android 4.1-et futtató okostelefonokkal, és a 380 mAh-s akksi korrekt üzemidővel kecsegtet.

DZ09-02

A TinyDeal oldalán ráadásul most rendkívül olcsó a DZ09. Ha az EU raktárból történő szállítást választjuk, akkor nagyjából 7500 Ft-ba kerül az eszköz ingyenes postával, ekkor a szállítás kb. 7 nap. Ehhez a “Shipping from:” résznél válasszuk a “United Kingdom” opciót.

  • További részletek és vásárlás: TinyDeal

A szállítást egyébként kérhetjük Kínából is, ekkor csak kb. 6600 Ft-ba kerül az óra, de így később kapjuk meg. Vámot ebben az esetben sem kell fizetnünk az alacsony érték miatt.

TinyDeal

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid