Fotókon az új Google Glass

0

Két éve csend honol a Google okosszemüvegének háza tájékán, amit most végre friss képek és dokumentumok törtek meg. Hála az FCC hivatalának, betekintést nyerhetünk a Google Glass Enterprise Edition névre keresztelt új kütyü titkaiba. 

A 2013-as Explorer Edition óta már rengeteg idő eltelt, ami alatt páran azt is gondolhatták, hogy a keresőóriás végleg lemondott az okosszemüveg koncepciójáról. Pedig mi sem állt távolabb a valóságtól, és ezt a Google többször is megerősítette: eszük ágában sincs lemondani az elképzelésről.

Google Glass Enterprise 2

Google Glass Enterprise 1

Ennek ékes bizonyítéka a bármiféle hivatalos közleményt megelőző dokumentumok és fotók összessége. A Wall Street Jornual korábban már adott le forró drótot a készülő Google okosszemüvegről, amelyet Intel Atom processzor, megnövelt üzemidő, fejlesztett vezeték nélküli kapcsolódási lehetőségek és jobb hűtési technológiák jellemeznek. Az új verzió dizájnjában is változott, hiszen például a bekapcsológomb a készülék hátuljára költözött, illetve az apró kütyü most már összehajtható, ezáltal könnyebben tárolható lesz.

Google Glass Enterprise 3

Google Glass Enterprise 4

Google Glass Enterprise 5

A készülékek a Glass For Work programban résztvevő cégek számára lesznek elérhetőek, és egyelőre nincs szó piaci forgalomba helyezésről. Az előbb említett projektben egyébként olyan, a Google-lel szerződött csapatok, vállalatok vesznek részt, amelyeknek a feladata alkalmazások fejlesztése az okosszemüvegre. Tehát, bár a Google Glass Enterprise Edition egyelőre nem kerül kereskedelmi forgalomba a jelen állás szerint, a fejlesztés gőzerővel halad, ami a kütyü rajongóinak mindenképpen jó hír.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid