Fotókon a Google hamarosan érkező új telefonja

0

Nem is olyan régen napvilágra került néhány olyan render, amelyen a Google következő zászlóshajója, vagyis annak formaterve volt megcsodálható, az izgalmakat pedig most pár fotó igyekszik fokozni.

Először is mutatunk egy korábbi renderelt képet, ami megbízható forrásból származik, az ezen látható dizájn nagyjából megfelel a lenti fotóknak, tehát minden bizonnyal valódiak.

Az egyik képen a beállítások menü “A telefonról” részét lehet látni, és ezen a telefonra úgy hivatkoznak, mint Pixel 5s, ami elég érdekes, hiszen eddig Pixel 5-re számítottunk. Sőt, a képeket kiszivárogtató illető is ezen a néven említi a készüléket, így aztán okkal feltételezhetjük, hogy a keresőóriás a várt helyett ezzel az új névvel illeti majd a szóban forgó telefont.

Hogy a formatervről is beszéljünk egy keveset, jól látható a hátoldalra szerelt ujjlenyomat-olvasó, a kamerakészlet, illetve a kijelzőn lévő kivágás, ami az előlapi kamerának ad otthont.

Olyan nagyon sokat egyelőre nem tudni a készülékről, az eddigi szóbeszédek alapján a burkolata alatt csúcskategóriás chipset helyett Qualcomm Snapdragon 765G végezheti a számításokat, a belső tárhely pedig 128 GB-os lesz, és az 5G támogatás sem fog elmaradni.

Íme néhány további fotó::

Az új Google-telefon bemutatója szeptember 30-án lesz.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid