Fotókon a Honor Magic Watch 2

0

A Huawei, vagy jobban mondva a Honor dizájner csapatát nem a semmiért fizetik, erről tanúskodnak azok a nemrégiben kiszivárgott promóciós fotók, melyeken a hamarosan bemutatásra kerülő Honor Magic Watch 2 okosóra pózol. Korábban már lehetett látni vázlatokat erről a készülékről, de az alábbiakban megtekinthető vizuális tartalomnak köszönhetően még teljesebb képet alkothatunk az óra gyönyörű külsejéről.

Nyilván a szépség minden esetben ízlés kérdése, de arról nem indítható a vita, hogy a Honor okosórája minden ízében a legmodernebb formaterveket követi. A külső kereten egy tachymeter skálát találunk, ami egyúttal a káva vékonyságának illúzióját kelti bennünk.

A készülék jobb oldalán két gomb található, részben ezekkel történik majd a felhasználói felület vezérlése. A korábbi információk alapján az óra 46 mm-es házzal, valamint lekerekített, 2.5D-s üveggel debütál majd.

Előzetesek spekulációk szerint a gyártó kétféle kiadásban is piacra dobja majd Honor Magic Watch 2-t, az egyiket állítólag kifejezetten a hölgyeknek szánja majd.

A fiatalos termékekkel házaló Honor november 26-án tart majd egy rendezvényt, melyet az érkezőfélben lévő V30-nak és a szóban forgó okosórának dedikálnak Pekingben. A Honor Magic Watch 2 várható ára egyelőre nem ismert.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid