Fotókon a Huawei P50, most már szinte biztos, hogy így fog kinézni!

0

Renderelt képeken már láthattuk az új Huawei csúcsmobilokat, most viszont valódi fotók tűntek fel, amelyek a P50 dummy verzióját ábrázolják.

Az alábbi fotókat egy ismert kínai szivárogtató osztotta meg nemrég, és a Huawei P50 nem működő, úgynevezett dummy modelljei láthatók rajtuk. A mi szempontunkból már ez is elég érdekes, hiszen így szinte teljes egészében megcsodálhatjuk a készülék (közel) végleges dizájnját.

Az alap verzió esetében a kijelző lapos lesz, és a fotók alapján meglehetősen vékony keret veszi majd körbe. A képátló egyébként 6,3 col lesz a hírek szerint, és egy középre helyezett apró kameralyuk is kerül bele.

A “Powered by HarmonyOS” felirat egyértelműen jelzi, hogy a P50 modellek már a Huawei saját rendszerével jönnek, vagyis a gyártó elméletileg leváltja az Androidot, de a sejtések szerint ez azért nem jelent majd túlzottan nagy változást a szoftverben.

Ami még érdekes, az a hátlapi kamerák elrendezése. A korábbi rendereken látható dizájn megerősítést nyert, vagyis egy nagyobb, kapszula alakú kameraszigeten belül lesz két kisebb kör, amik a szenzorokat rejtik. Itt azért látszik, hogy az érzékelők mérete és elhelyezkedése valószínűleg még nem végleges ezen a dummy modellen.

A Huawei P50 széria három készülékkel debütálhat, az alap modell mellett lesz egy P50 Pro és egy P50 Pro+ is. A bemutatóra leghamarabb júniusban kerülhet sor, legalábbis a legutóbbi hírek szerint, és ennek nagy valószínűséggel az alkatrészhiány az oka. Egyelőre kérdéses, hogy a Huawei le tudja-e majd gyártani kellő mennyiségben az új csúcsmobilokat.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid