Fotókon a OnePlus Ace 3V

0

A közeljövőben debütál a OnePlus Ace 3V, amely többek között azért lesz érdekes készülék, mert ez lesz az első telefon Snapdragon 7+ Gen 3 lapkakészlettel. A korábban sosem alkalmazott hardveren kívül nagyon korrekt, középkategóriás jellemzőkre lehet számítani, és egészen csinos formatervre, legalábbis erről árulkodnak a nemrég napvilágra került képek.

A készülék a nemzetközi piacokon OnePlus Nord 4 néven jelenhet meg a feltételezések szerint, vagyis érdemes foglalkozni vele, mert a kínai startot követően hozzánk is eljuthat. A képeken vékony kijelző körüli keretet láthatunk, a bal oldalon pedig ott a riasztási csúszka.

A jobb oldalon a hangerőszabályzó és a bekapcsoló gombokra lehetünk figyelmesek. Az okostelefon oldalsó kerete műanyagból, hátlapja pedig üvegből készül majd.

A hátlapi kamerákat vertikálisan pozícionálták, a képrögzítő rendszer három modulból fog állni.

A OnePlus Ace 3V tehát hamarosan megjelenik, ezt a OnePlus China elnöke, Li Jie is megerősítette. Az okostelefon lesz az első olyan készülék, amelyben a Snapdragon 7+ Gen 3 lapkakészlet teljesít szolgálatot. Ennek teljesítményéről, várható képességeiről egy korábban napvilágra került Geekbench adatlap árul el ezt-azt.

Az okostelefon nemrég feltűnt a szóban forgó szintetikus tesztalkalmazás adatbázisában, a próbatételek során 1848 pontot gurított az egymagos, illetve 5007 pontot a többmagos mérések során.

A március 18-án érkező új Snapdragon chipset Cortex-X4 elsődleges maggal rendelkezik, ez 2,8 GHz-en zakatol, a konstrukció részét képezi továbbá négy nagy teljesítményű Cortex-A720 mag, ezek 2,61 GHz-en működnek. A sort három energiahatékony Cortex-A520 mag zárja, amelyek 1,9 GHz-en pörögnek.

Jelenlegi ismereteink alapján ez a hardver egy 1080p+ és 1440p+ közötti felbontású OLED képernyő takarásában dolgozik majd, az energiaellátását pedig egy 5500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, ami támogatni fogja a 100 wattos vezetékes gyorstöltést.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid