Fotókon a Samsung Galaxy Note 8

2

A Samsung következő nagy dobása a Galaxy Note 8 lesz, amiről eddig csak renderképeket láthattunk. Most végre valódi fotókon csodálhatjuk meg a dél-koreaiak csúcskategóriás phabletét, és annyit elöljáróban meg is jegyezhetünk, hogy amit látunk, összhangban van az eddig pletykáltakkal, már ami a formatervet illeti.

A képeken a szerkezet egyik prototípusát látni, ami valószínűleg már egy közel végleges kialakítás. Ahogyan várható volt, a legfontosabb látványosság a 6.3 colos Infinity Display megjelenítő lesz, ami uralni fogja a teljes előlapot.

A Galaxy Note 8 egy egészen karakteres, kissé szögletes dizájnt követ, ami erőteljesen különbözik a Galaxy S8 formájától. Ugyanakkor bal oldalon itt is ott van a Bixby-nek dedikált gomb, és az ujjlenyomat-olvasó szintén hátul foglal helyet, a duál kamerakészlet társaságában. A Galaxy Note 8 lesz egyébként az első duál kamerás Samsung zászlóshajó.

Az egyik fényképen láthatjuk a széria védjegyének tekinthető S Pen-t is, ami szemlátomást nem nagyon különbözik az elődöknél használtaktól.

Persze nem érdemes csupán a látottak alapján előre ítélkezni, hiszen még egyelőre fogalmunk sincs, milyen újdonságokra lesz képes a toll.

A Samsung augusztus 23-án fogja bemutatni a készüléket New York városában, egy erre a célra dedikált rendezvényen.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid