Fotókon a Samsung Galaxy S24 mobilok – pont úgy néznek ki, mint az S23 széria

0

Nagyjából két hónap múlva, valamikor januárban várható a Galaxy S24 sorozat bemutatója, és most érkezett pár állítólagos fotó a készülékekről. Lesz néhány minimális újítás dizájn terén, de alapvetően nem sokat változik a kinézet, simán össze lehet majd téveszteni a mobilokat az előző generációval.

Az alábbi fotókat az X-en tették közzé, és minden bizonnyal a Galaxy S24, a Galaxy S24+ és a Galaxy S24 Ultra úgynevezett “dummy” modelljei láthatók rajtuk. Ez annyit jelent, hogy ezek nem működőképes készülékek, külsőleg viszont teljesen úgy néznek ki, tehát jó eséllyel ilyen lesz a végleges dizájn.

Az oldalkeret teljesen lapos lett a két kisebb modellnél, az Ultra változatnál pedig a hátlap is laposabbnak tűnik. Az előlap sajnos nem látszik, de az S24 Ultra állítólag sík kijelzőt kap, bár nem teljesen, azért marad egy minimális lekerekítés a széleken (2,5D).

Minezeket leszámítva nem sok különbség van a Galaxy S23 mobilokhoz képest, szinte pontosan ugyanúgy néz ki az új széria.

Más téren persze lesznek fejlesztések, végre a két kisebb modell is megkapja például a teljesen adaptív képfrissítésre képes LTPO kijelzőt, illetve ott lesz a Snapdragon 8 Gen 3 processzor, és a rengeteg mesterséges intelligenciát használó új funkció, amikről itt írtunk bővebben.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid