Fotón a Motorola Moto RAZR 2023

0

A színfalak mögött már készül a Motorola Moto RAZR 2023, ami az eddigi értesülések alapján nem lesz híján az innovációnak. Példának okáért óriási külső képernyőt kap, illetve egy átdolgozott zsanérmechanikát. Most mindkettőt meg lehet csodálni egy nemrég kiszivárgott fényképnek köszönhetően.

A Motorola mobilja piros színben pózol ezen a képen, amelyen jól látható, hogy nem csak kívülről, hanem belülről is megújul a készülék. Kapásból itt van a zsanér, ami jelzi, hogy komoly mérnöki átdolgozásnak vetik alá a flip mobilok aranykorát idéző okostelefont. Az itt látható fényképet a 91mobiles csapata tette közkinccsé, és amit a fotón látunk, lényegében megerősíti a korábbi értesüléseket.

Tisztán kivehető a vízszintesen elrendezett, duál kamerás képrögzítő rendszer, a LED-villanó, illetve a négyzetes dizájn, amitől egyelőre nem szándékoznak megválni a Motorola formatervezői. A hardveres jellemzők kapcsán egyelőre nem igazán tudni sokat, de sanszos, hogy idén is csúcskategóriás lapkakészlet kerül az okostelefon belsejébe, hiszen az előző modell esetében már megtörtént a váltás. A korábbi generációt Snapdragon 8+ Gen 1 chipset hajtotta, vélhetően az új RAZR modell esetében sem adják alább Snapdragon 8 Gen 2-nél.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid