Fotón pózol a Nokia 7 Plus

0

A Nokia 7 Plus lehet a finnek első olyan okosmobilja, ami adoptálni fogja a vékony kijelző körüli keretet. Korábban már láthattunk hivatalosnak tűnő rendereket a telefonról, amit most egy valódi fénykép követett. 

A múltbeli szóbeszédek alapján úgy tudjuk, a telefon 16 megapixeles előlapi kamerát, valamint 12 illetve 13 megapixeles érzékelőket magában foglaló hátlapi képrögzítő apparátust fog kapni, utóbbi a Zeiss cég fejlesztése lesz. A Geekbench eredmények alapján a telefon erejét egy Qualcomm Snapdragon 660-ból fogja meríteni, amit 4 GB RAM segít a feladatok megoldásában. A lentebb látható fotót egy kínai weboldalon tették közzé.

A korábbi renderelt képek

A mobil valóban hasonlít a korábban napvilágra került renderekre, és igazából ezen felül túl sok új információ nem került a birtokunkba. Talán az lehet még említésre méltó, hogy egy lehetséges indiai forgalmazás már a küszöbön áll. A megjelenítő tetején látható “Namaste” is egy indiai üdvözlési forma, szóval összességében ez is arra utalhat, hogy a Nokia 7 Plus indiai megjelenése csupán idő kérdése. Ha netán mégsem ez a helyzet, a telefonnal biztosan találkozni fogunk az idei MWC-n, a Nokia 8 Sirocco, a Nokia 1, és más HMD/Nokia érdekességek társaságában.

GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid