Friss akciók Cafago oldalán: Zeblaze Neo és Roborock S50

0

Valószínűleg azzal Ti is egyetértetek, hogy remek akciókból soha nem elég, ennek szellemiségében két újabb kiváló promócióra szeretnénk felhívni a figyelmeteket a Cafago jóvoltából. A mostani felhozatalban egy pöpec okosóra és egy olyan robotporszívó lesz a főszereplő, ami még felmosni is tud.

A Zeblaze Neo rövid bemutatójával kezdenénk, hitünk szerint ez az óra egyaránt kiválóan mutat a mozgás szerelmeseinek és a kütyük bolondjainak csuklóján. A készülék a szerethetőségét nem csupán a kedvező árnak, hanem az egészen komoly hardveres felszereltségnek, illetve a kiváló szoftveres opcióknak köszönheti. A formaterv minden esetben egyedi elbírálású, szerintünk nagyon csinos, és fontos megemlíteni, hogy vízálló is, mégpedig az IP67 minősítésnek megfelelően. A megjelenítő igazán pazarra sikeredett, egy 1,3 colos IPS LCD panelről van szó, melyen 240 x 240 pixel sorakozik, ráadásul ez az apró kijelző nem csupán éles, de napfényben is kiválóan látható.

Edzésekhez és a különböző testmozgás fajták mellé nagyon jól fog jönni az akár egész napos megfigyelést is lehetővé tévő pulzusmérő rendszer, illetve a számos további fitnessz funkció. A Zeblaze Neo számolja a megtett lépéseket, az elégetett kalóriákat, valamint képes különböző helyzetekben figyelmeztetni a tulajdonost, folyadék fogyasztásra, vagy ha netán ideje mondjuk egy gyors sétának. Az óra egyik legfontosabb hardveres összetevője a negyedik generációs Bluetooth modem, amelynek segítségével lényegében minden jelenlegi okostelefon és táblagép párosítható az eszközzel. Amennyiben ez megtörtént, az óra jelzi a bejövő hívásokat a különböző értesítéseket a szöveges üzeneteket és más hasonló fontos dolgokat, így szinte kizárt, hogy lemaradjunk bármiről is.

A készülék energiaellátását egy 180 mAh kapacitású akkumulátor szavatolja, melynek köszönhetően a készenléti idő elérheti az akár 168 órát is, aktív felhasználás mellett egyébként olyan három-négy napos üzemidő lehetséges. A töltés pedig mindössze másfél órát fog elvenni az életünkből. A Zeblaze Neo most a Cafago oldalán mindössze 11 851 forintos áron rendelhető abban az esetben, ha használjuk a CC3978 kupont. Érdemes igyekezni mert a készlet java már elkelt. További műszaki jellemzők és megrendelési lehetőségek erre a linkre kattintva!

Cikkünk másik főszereplője, ahogyan ígértük egy kiváló robotporszívó, mégpedig a Xiaomi jóvoltából. A Roborock S50 (ami az oldalon kicsit más néven fut, de ugyanaz a termék) hűséges fegyvertársad lehet a piszokkal vívott otthoni keresztes hadjáratban. A takarítás klassz dolog, mindenki szereti ha szép az otthona, de egyrészt nincs erre időnk, sokszor aztán kedvünk, szélsőséges esetben pedig energiánk sem. Ha nem is minden gondod, de azért elég sokat képes megoldani egy ilyen apró szerkezet, hiszen nem csupán felszívja a szennyeződéseket, hanem fel is most maga után. A Roborock S50 olyan házaknál, ahol valamilyen szőrös apróság rohangál a padlón, szinte kötelező vétel. A masina képes 360 fokban érzékelni a környezetet,és egy szempillantás alatt megtervezi a takarítás útvonalát, amibe egyébként mi magunk is beleszólhatunk egy telefonos applikáció segítségével. A kiváló tájékozódási képességeknek köszönhetően a különböző bútorok alatt is könnyedén elvégzi a dolgát, a munka intenzitását pedig képes a szennyezettség mértékéhez igazítani. Magyarán szólva, ha azt érzi a robotporszívó, hogy egy adott helyen a szokottnál több a kosz, akkor például erősebben szív.

Teljesítmény terén nem kell félteni a szerkezetet, mert a maximális szívóerő 2000 Pa, piszok és atka legyen a talpán, ami képes ezzel az erővel dacolni. A Xiaomi Roborock S50 nem csupán erős, de nagyon okos is, például ha érzi, hogy merülőfélben van a beépített akkumulátor, magától visszamegy a töltőállomásra. A készülék belsejében egy 5200 mAh kapacitású akkumulátor található, ám ennek ellenére a mérlegen nem nyom többet három és fél kilónál. A Roborock S50 képében egy munkájára módfelett igényes lakájra tehetsz szert, és a Hippolyttal ellentétben nem fog beleszólni abba, hogy mit eszel. Ha szeretnél te is egy ilyen apró segítőtársat a házba, most nagyjából 113 906 forintnak megfelelő áron Te is rendelhetsz magadnak, a Cafago webáruházából. A termék német raktárból érkezik, ami gyors szállítási időt, illetve biztosítékot jelent a további költségekkel szemben. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid